• 3
    bünyesinde bulunan futbolcuların büyük çoğunluğu george best kafasındadır.maalesef bu yüzden inanılmaz yetenekli futbolcular şu an garsonluk, muavinlik, çiftçilik vb. mesleklerle meşguller.

    hele 1990 kuşağını şu an izleyemediğimiz için inanın bana çok şanssızız.alt yaş kategorilerinde o dönemin en iyisi irfan başaran'lı namağlup galatasaray'ı yenen ilk takım olmuştur.dardanelspor, dardanelspor olduğu yıllarda sürekli seçmelere gelirdi birkaç yetenek kapabilmek için.

    "alcholigans" isimli ateşli bir taraftar grubuna sahiptir.ezeli rakibi lüleburgazspor'dur.

    (bkz: baba gol gol gol)
  • 4
    ayiptir söylemesi biraz memeleketimin takimidir. evet kendimi de$ifre ediyorum, babaeskiliyim ve bu memed ali erbil'i sevmemem için bir neden daha. ocgunsson'un lüleburgazspor ile birlikte bal ligine yükseldikleri entrysini okuyunca birden sevindirik oldum. bizim kizanlar $u alkolü biraz dah aaz tüketseler çok iyi topçular çikicak ama istikrari yakalayamadik bir türlü. lakin trakya'dan çok fazla topçu çikmamasinin bence daha da büyük sebebi tekstil sanayiine ev sahipligi yapmasi. oku(ya)mayan gençler tekstil sanayiinde kolayca i$ bulabiliyor, okuyanlar da genelde topla ha$ir ne$ir olmadiklari için, pek topçu çikmiyor maalesef. gençler hedeflerini küçük tutuyorlar. bu biraz da i$te bir takim ali$kanliklarindan kaynaklaniyor. i$ime gidip geleyim, ak$amlari piyizleneyim, gezeyim tozayim. trakya halki (ben de dahil) ya$amayi sever ve azla yetinmesini bilir.

    gözümde tütüyor namissiz, daha yeni mayista orada olmama ragmen.. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın