resim
Aymen Boutoutaou
Takım:Valenciennes FC
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.74
Uyruk:Cezayir
  • 1
    fransa ligue 2'de an itibariyle sonuncu sırada bulunan valenciennes fc'nin ışıldayan yüzü. hücum hattının her bölgesinde şans bulabilen ve her iki ayağını da kullanabilen zeka küpü. modern batalla.

    kendisinin oyun görüşü geniş olduğu için ve biraz da takımının direkt futbol oynamasının etkisiyle de uzun toplarının ve araya paslarının son derece başarılı olduğunu düşünüyorum. madem takımı direkt futbol oynuyor peki bu adam kapalı defanslar karşısında nasıl bir performans sergiler diyecek olursanız yanıtım yine olumlu olacaktır. çünkü adam son derece yüksek bir tekniğe ve çabukluğa sahip.

    kendisinin imza hareketi topun üstüne tokat atıp sürmesi. bu konuda irfancan kahveci gibi bir skille sahip diyebiliriz. ama genel olarak tarzını benzettiğin kişi kim diye soracak olursanız batalla derdim. batalla'nın çift ayaklı ve daha çabuk top sürebilen hâli bence aymen'i tarif edebilecek en güzel cümle.

    bence bu sene sonunda kendisini ligue 1'e çıkaracak transferi yapacaktır. bundan hiç kuşkum yok. küme düşmemeye oynayan bir takım ile sözleşme yapabilir. umarım ligue 1'de de beklenen kalitesini ortaya koyar ve bir üst klasmana kendini atmayı başarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın