• 2
    spor yazarlığında olmasa bile, öykü yazma kısmında şansını zorlaması gereken fanatik gazetesi ''çok özel'' yazarı.

    --- alıntı ---

    devrede devam etti

    daha ilk yarı bitmeden caner’le birlikte kenarda ısınmaya gönderilen semih, devre olunca bu çalışmayı sahada yapmaya başladı. caner orta yapıyor, o da, topu kafayla boş kaleye göndermeye çalışıyordu. ne hikmetse, semih’in tüm kafa vuruşlarında meşin yuvarlak kaleye değil, sağdan, soldan, üstten dışarı gitmişti.

    çok sinirlendi ama...

    bunu gören sarı-kırmızılı taraftarlar, “oooooo geri zekaaalı” diye tempo tutup, semih’le dalga geçmeye başladı. golcü oyuncu, bu sözlere çok içerler ve sinirlenir ama yapacak birşeyi yoktur. taa ki, oyuna girene kadar. caner’in ortalarında bomboş kaleye topu gönderemeyen semih, oyuna girer girmez ilk pozisyonda ''alex’in nefis ortasında kafayı yapıştırıp, ağları havalandırır'' **. ardından da “gördünüz mü geri zekalıyı” der gibi bir hareketle galatasaray taraftarının önüne gidip, sevincini yaşar.

    --- alıntı ---

    gözümün önüne küçük emrah'ın hayat hikayesi geldi yeminle. tebrik ediyorum kendisini, bir olay ancak bu kadar acite edilebilirdi.. müthiş iş çıkartmış, yeni hikayeleri yani yazılarını dört gözle bekliyoruz efenim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın