• 6
    https://www.twitch.tv/att0rney_

    merak edenler için ahmet tirali'nin twitch yayınında söylediklerinin satır başlarından kısa bir özet geçeyim.

    +hoca imzaladığı sözleşmeyi 5 yıllık zannediyormuş 2+3 olduğunu çok sonradan öğrenmiş.
    +kadro sızması için futbolcuları ima etti. çimciler bile yarım saat kala uzaklaştırılıyormuş.
    +abdurrahim albayrak için o olmasa maaşlarımızı bile alamıyorduk dedi.
    +futbolcuların maaş ödemeleri 2-3 ay geriden geliyor genelde dedi.
    +hocanın tt arenaya tabi ki kovulmak için çağırılmadığını ama kendi yöneticilerin kendi aralarında konuştukları şeylerin de sır kalmadığını basına sızdığını söyledi.
    +hastaneye ziyaret mevzusu için mustafa cengiz'e o dönem akrabalarının bile göstermediği ilgi alakayı fatih terim gösterdi, başkanın sonra yaa ben öyle demek istemedim diyeceği şeyler söylemesi çok üzücü dedi.
    +hasan şaş konusu için facebook kullanmıyor sosyal medya pek tarzı değil dedi.
    +hoca zaman zaman duyumcu ifşalamak için yemler atmış.
    +izlenen bazı isimleri scout ekibimizden ayrılan biri sızdırmış dedi. isim vermekten kaçındı ama bu ismi herkes biliyor.
    +gelecek yönetimin iktidarla arasının iyi olması gerektiğini söyledi. yoksa maaşların ödenmesi konusunda çok büyük sıkıntılar yaşanabilir, çark dönmezmiş.
    +zemin konusu senelerdir süregelen bir sorun, parasızlıktan değiştirilemedi ve günahsız birinin kellesi alındı dedi.

    biz bunları zaten biliyorduk. kendisi teyit etmiş oldu. hoşuna gitmeyen şeyler söyleyince kulübün çok önemli sırlarını açığa çıkarmış gibi davranılmamalı kendisine.
  • 7
    ahmet tiralinin yayınına katılan fatih hocanın eski iletişim sorumlusu. belirtmek gerekir ki galatasaray'ın önümüzdeki dönem için tabiri caizse kurtuluş savaşı vermesi gerektiğini (kendi ifadeleri), bir çok düşmanın olduğunu ve bunlarla mücadele edilecekken gelecek yönetimin de hem içerisi ile hem dışarısı ile çok iyi ilişkilerinin olması gerektiğini ifade etti. sadece iktidar ile ilişkinin iyi olması gerektiğini vurgulamadı, topyekun bir iletişim ve ilişki gelişimini işaret etti. özellikle son ayları yaşayan birisinin kendisini ifade etmesi pek rastlanmayan ama bence çok değerli bir durum. insanlara kolayca allahsız, troll ve bissürü şekilde hakaret etmek mustafa başkan için çok kolay zira kendisi ne yazık ki galatasaray başkanı. konuşmak istediği zaman ortam bulabiliyor, etrafında kimse de sen ne diyorsun demiyor. fatih hoca da kendisini çok rahat şekilde ifade edebilir, ama bunca şeyleri yakinen yaşayan insanların kendini ifade etmesi değerli. kulüpte yaşanan şeylerle alakalı tek düze bakan insanlara fikirlerini çeşitlendirmesi için bir fırsat doğdu, değerlendirebilirler umarım. son olarak fatih hocanın başkanlık isteği ile alakalı hocanın düşüncesine dair bir şey söylemese de hoca kendisine sorarsa başkan olma derim dedi. ben de kendisi ile aynı düşünüyorum.
  • 8
    fatih terim’in yıllardır çalıştığı iletişimci hanımefendi. hocamı çok sever, mustafa cengiz’in tarihin en kötü galatasaray başkanı ve aynı zamanda kalben çok kötü bir insan olduğunu düşünürüm ama bu hanımefendinin böyle bir günden sonra çıkıp bir galatasaray üyesinin yayınında konuşması bana pek doğru gelmedi. kaldı ki bu konuda hocayı savunmak en yakınındakine bile kalmaz. biz zaten uzun zamandır biliyoruz neler olduğunu. çok gerekirse hoca çıkar başkanın suçlamalarına gereken cevabı verir.
  • 10
    yapmış olduğu konuşmada* younes belhanda ile ilgili söylediklerini komik bulduğum a takım eski iletişim koordinatörü. iki üç kez dinledim ilgili konuşmasını doğru mu anladım diye, evet doğru anlamışım. "kimse bana ben belhanda'dan daha iyi galatasaraylıyım demesin, bunları bana anlatmayın." sözlerini söylemiş gerçekten.

    belhanda'nın hepimizden iyi galatasaraylı olmasını sağlayan o maç 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı. maçı hatırlayan, objektif gözle değerlendirme yapabilen herkes fatih hocaya kızıyordur sanıyorum bu maçla ilgili. müthiş yanlış bir karala zaten tartışılır konumda olan, kötü futbol oynayan belhanda'yı çenesi kırık halde oynatırken; yabancı sınırından ötürü micheal seri'yi ise 18 kişilik kadroya almamıştır. o maç belhanda yine sahada varlık gösterememiş ve maç 0-0 berabere bitmiştir.

    gönderiliş sebepleri, gönderiliş şekli vs. konu dışında kalmakla birlikte; belhanda'dan da yürek yarası olmaz be... ne futboluyla ne karakteriyle hiçbir zaman tartışılmaz konumda olmamış belhanda'nın taraftarla olan münasebeti, sırf çenesi kırıkken maça çıktı diye unutulmaz. aslı hanım yine şahsi olarak sevsin belhanda'yı, kimsenin kişisel tercihlerine tabii ki lafımız yok. ama kimse, türkiye ekonomisinde dişinden tırnağından artırıp takımına bir kuruş dahi olsa destek olan bu taraftarın galatasaraylılığını da belhanda gibi futbolcuların galatasaraylılığıyla kıyaslamaya kalkmasın. biz daha çok galatasaraylıyız emin olun.

    aslı hanımın ilgili konuşması: https://twitter.com/...848895821922310?s=19
    konuşmanın yapıldığı kanal: https://www.twitch.tv/att0rney_
  • 11
    a takım eski iletişim direktörü olarak; kime yararsa yarasın profesyonelce bulmadığım, galatasarayımıza zarar veren açıklamalar yapmış kişi.

    bir profesyonel kendisi; ancak bu açıklamaları kendisine hiç yakıştıramadım.

    galatasarayda görev yaptığı zamanki sırları, göreviyle ilgili konuları, sadece o an için bilmesi gerekenleri böyle dökmesi hiç doğru değil.

    bu devlette de böyledir her görevin makamın sırrı vardir seninle mezara gider. gassayda da bu böyle olmalı yoksa zarar verirsin; çalıştıklarına, terime yada başkana ama en çok da galatasaraya...
  • 12
    kişiyi tanımam yayını da izlemedim sadece burada yazılanlara göre bir şey demek gerekiyor.
    fatih hoca 5 yıl olduğunu sanıyordu 2+3 olduğunu sonradan öğrendi demişler yazılana göre. benim hatırladığım başkan bu sözleşme uzatılırken bizzat fatih hocanın 2+3 istediğini başka bir yönetim gelirse o zamanki insiyatifin onlara bırakılması gerektiğini düşündüğünü söylemişti. diğer dedikleri hakkında yorumum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın