• 1
    300.000 euro'ya mersin idman yurdu'na kiralık olarak teklif edilen 29 mart 1988 doğumlu rumen hücuma dönük orta saha oyuncusu. bazı mersin idman yurdu yöneticilerine göre bir diğer adı da bogdan stancu'dur=(

    http://www.htspor.com/...stancu-degil-ionescu

    neyse efendim, bu arkadaşımız halen steaua bükreş'te top koşturmaktadır. bir dönem de romanya u21 milli futbol takımı formasını terletmiştir.

    hayat ne garip...
  • 2
    mersin idman yurdu yöneticileri büyük ihtimalle stancu ismini galatasaray'da duyuncu şöyle dediler;

    yönetici 1 : abi galatasaray stancu'yu almış steaua'dan biz teklif vermedik mi bu adama?
    yönetici 2: abi farklı bir adamdı sanki o emin misin? tipleri benziyor ama.
    yönetici 1: olur mu olm bu işte; bak kafası da kel.
    yönetici 2: bizim adamın kafası gel değildi ki bildiğin lüle lüle saçları vardı. adıda ionescu muydu lucesmuydu birşeydi?
    yönetici 1: öyle miydi ya? neyse siktir et telegole çıkarız, bu deriz ne farkeder amk?
    yönetici 2: aynen siktir et ya;şanımız yürüsün demi başgan.
    yönetici 1: dur la sessiz ol serhat * arıyor.
  • 3
    mersin idman yurdu yöneticisinin (sanırım futbol şube sorumlusu) telegol'de canlı yayında anlattığına göre, bu yönetici arkadaş teknik direktörleri olan yüksel yeşilova'nın tavsiyesiyle bu oyuncu için romanya'ya gider, orada romen bir menajer ile birlikte steaua başkanı ve sahibi olan gigi becali ile pazarlığa başlarlar.

    o pazarlık esnasında da becali, "ionescu yerine size 300.000 dolar karşılığında stancu'yu bir yıllığına vereyim" diye teklifte bulunur fakat mersin idman yurdu bu bedel bütçesini aştığı için bunu kabul etmez.

    bu iddiaların ne kadarı doğru bilemiyorum ama şunu biliyorum ki htspor'un yaptığı haber yüzde bir milyon yanlış. bunu mersin idman yurdu futbol şube sorumlusu bizzat "biz ionescu için gitmiştik ama becali bize stancu'yu önerdi" cümlesiyle açıklamıştır.

    htspor bir haber organı olarak gündemi biraz daha iyi takip etmeli gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın