büyük patlama yapacak bu sene big bang ahmed'im. ben inanıyorum.
175
kendisinin transfer haberleri yöneticilerin taraftar ile dalga geçmeye devam ettiğinin bir nişanesidir.
edit: kendisini beğeniyorum ama transfer haberleri tamamen taraftarı kandırmaya yönelik.
136
başkanı galatasaraylı, hocası galatasaraylı takımın galatasaraylı oyuncusu. e bunu da kaçırmayalım artık. bu sezon ligin en iyi çıkış yapan yerli oyuncusu. yerli, genç ve bariz yetenekli. hem kanatlarda, hem forvet oynayabiliyor. bir miktar nakitle elimizdeki bazı oyuncuları takasla, eyüp aydın ve gökdeniz hatta yusuf demir'i de kiralık verelim. tecrübe kazanıp geri dönerler. harika olur.
823
büyük takımda oynamayı kaldıramadı. frankowski de öyle. bu kadar kötü asla olamazlar. sorunu mental.
tahminen 2.5 milyon euro'ya fbye transfer olacaktır. böyle durumlarda genelde transfer bu şekilde sonuçlanır.
yerli futbolcuların galatasaray dışında transfer düşünmesi akla mantığa sığmıyor.
t: eyüpspor futbolcusu.
1092
kardeş sen futbolcu falan değilsin. bugüne kadar onca insanı çok güzel kandırmışsın.
676
first touch nedir bilmeyen topçu. bu seviye için inanılmaz yetersiz. maalesef attığımız bir 6 milyon euro boşa gitmiş gibi duruyor. 9 mart 2025 alanyaspor galatasaray maçında 3 pozisyonda top kontrolünü bile yapamamış yetersiz topçu.
156
türk futbolunda üç büyükler birbirlerine transfer çalımı attığında veya devreye girip transferi hemen çözdüğünde o oyunculardan bir verim alamadı. belki istisna vardır olabilir ancak teknik ekibin planında yoksa yangın çıkarmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. galatasaray da aşevi değil, tüm iyi oyuncuları toplayıp yedekte bekletecek hali yok. fenerbahçe'ye giderse de gitsin, yani şunu anlamkta güçlük çekiyorum. dünyada kalan son oyuncu bu mu?
tanım: eyüpspor oyuncusu.
264
aldıysak ki bu yönetim ölçeğinde düzgün bir iş başarılmiş demektir "cuk" oturur. kendisi yeni nesil necati ateş gibi bir oyuncu. emre akbaba'nin geldiği sene hayal ettirdiklerini gerçekleştirecektir. zeki, şutu var, asist katkısı yüksek. mertens yedekler hatta dönüşümlü oynar, kanat oynar, sıkışırsan forvete atarsın. yerli oyuncu. kadro derinliği konusunda çok zayifiz ve ilaç olacaktır. mertens nefes alır biraz yunusla barışın günlük performansına kalmaz işimiz.
28
fenerbahçenin çok ucuz bir satın alma opsiyonu ile kiralamak üzere olduğu oyuncu. çok üzülürüm böyle bir şey olursa. potansiyeli çok fazla. mesut bitti haberini de herkes veriyor. bizde transfer dedikoduları da şubata doğru başlar herhalde.