böyle hakemi allah kahretsin! ulan neden uzatma vermiyorsun it herif?!
730
teşekkürler galatasaray.
731
okan hocam maç sonu fatih terim'den esintiler sundu. ayağınıza sağlık emeğimize. biraz dikkatsizlikle 2-1 mağlup olduk.
732
aşığız biz bu takıma ya
733
hakem bozuntusu saatini gösterdi kimmich yatınca ama eklemedi bile süreye, böyle kalitesiz, yüreksiz hakemleri neden veriyorlar sampiyinlar ligi maçlarına...
734
gurur duyuyorum takımımla. hakem etkisi olmasa kazanacaktık.
735
iyi mücadele ettik ama bir portekizli* içine etti maçın.
736
başımız dik alnımız ak..
sıkıntı yok.
737
hoca iyi sövdü bitişte.
738
öncelikle bu güzel mücadele için takımımıza ve hocamıza çok teşekkür ediyorum. bana göre kaan ayhanin çıkması maçın dönüm noktası oldu. sergio çok gucsuz kaldı. ayrıca nelssonun girmesi de defansif kurgumuzu bozdu. buradan puan almak kolay değildi, basarabilirdik olmadı. sağlik olsun.
739
bayern'i hallettiğimiz ama hakeme takıldığımız maç.
740
adi bir hakeme denk geldik. hem adi hem de korkak. atsana lan adamı kırmızıdan yemedi mi? ne olacak? münih'in puana mı ihtiyacı var şerefsiz herif. ah nelson ah. bir daha ben ilk 11'i hak ediyorum dersen, bütün herkes sana ağır söver bilgin olsun. angelino'da iyi oynadı. keşke ilk maçta kendisi oynasaymış.
741
takım çok güzel oynadı. okan hoca da muazzam bir oyun planı kurmuş. münih deplasmanına milan psg arsenal gelse ancak bu kadar oynardı bence. tüm takımı tebrik etmek lazım. allahın izniyle biz manchesterı burada yenersek ikinci olarak çıkarız bu gruptan.
gerçekten hak etti. allah belasını versin böyle hakemlerin.
743
bayernin hakemle etkili oldugu ve nelson’in diaframiyla top kontrol etmesi yuzunden kaybettigimiz mac
744
uzun uzun konuşuruz maçı.
ama şu an elim ayağım titriyor. iki sebebi var. biri sahada izlediğimiz galatasaray karakterinin gururu. birde terbiyesiz portekizlinin onuru. antonio nobre
745
hoca nelsson'u alarak doğrusun yaptı ortayı sağlam tutmak istedi. ama hem nellson hem apo öyle bir saçmaladı ki değişiklik olunca, gerçekten çok üzücü.
746
vallahi dert sahibi yaptı bizi bu iki bayern maçı... öyle sinsice kaçtılar ki elimizden. hakkaten çıkışa çağıran liseliler gibiyim şu anda. çok değil hücumda iki enerjik topçuya şunları madara etmiştik.
747
bayern'i kendi sahasında elimizden kaçırdık. geldiğimiz seviye bu kadar korkunç. emeği geçen herkese teşekkür etmemiz gerek.
bu mağlubiyetlerle büyüyeceğiz ve daha büyük işler yapacağız inşallah. gurur dolu bir gece yaşadık. teşekkürler takım.
748
okan buruk’a sarı kart vermek için 50 mt koşacağına önündeki pozisyonu sarı ver nobre. portekizin mete kalkavanı
749
galatasaraylıysanız bi susun, başka takımların trolleriyseniz de günlük küfür istihkakınızı almadan sözlük yönetimi gereğini yapsın.
kardeşim ben galatasaraylı olduğu için gurur duyan bir adamım. isterse münih’ten iki maçta 10 gol yiyelim. iki maçı da muhteşem oynadık. atamadık. basitleri yedik.
hiç derdim değil. ben bu galatasaray’ı seviyorum. yan pas geri pas salaklığını değil bayern’e sahasında üçbuçuk attıran, kök söktüren ruhu seviyorum. bayern ile sahasında 80 dakika kafa kafaya oynayan hatta galibiyeti kaçıran cimbom’u seviyorum. sın dakikalarda bayern’e kök söktüren takımımı seviyorum.
bu takımla, takımı kuran yönetimle, takımı böyle oynatan hocayla ve ekibiyle gurur duyuyorum.