• 2
    konyaspor'un bucaspor kalesine attığı ilk şut gol oldu fakat ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. deli yılmaz yine 40 metreden kaleye gönderdi kaleci zorla çeldi. bunların dışında bucaspor'un 3 tane güzel pozisyonu var.

    tribünerden bahsetmek gerekirse; köprü tarafındaki kale arkası tribünde boşluklar olsa da diğer tribünler tıklım tıklım dolu hatta spikerin dediğine göre 2bin kadar beleşçi evkalı da lise kaldırımdan maçı izlemekte. nasıl kaldırımdan izliyorlar lan diyebilirsiniz, stad vadide olum derinde yani.

    sıcak evimi terk etmeyip 200 metre yürümediğime pişman olarak tvden izliyorum lan ben de.

    neyse zemin futbola elverişli, futbol ortalamanın üzerinde, tribünler coşkulu sicko buca'dan tv karşısından bildirdi.

    derken erkan bucaspr'u 1-0 öne geçirdi tam ben "sola versene lan zübük" derken çok güzel bir gol attı.
  • 7
    öncelikle 13.10 gibi gittim stada. ne maratonda ne de numaralıda bilet kalmamış.
    büyük kale arkası dolu, eh dedik mağdem küçük kale arkasına.

    ilk dakikalarda yanlış hatırlamıyorsam batdal'ın pasında erkan topa harika bir vuruş yaptı. uzak kale arkasında olduğumuz için tam görememiştik ,herkes üst ağlarda olduğunu sandı ama gol diye bağırılınca herkes sevinmeye başladı.

    ikinci yarı konya baskı kurar diye düşünüyorduk ama buca yine ayağa paslarla ilerledi. oyuna ikinci yarı giren sercan sağ taraftan iyi geldi, pas verir diye düşündüğümüz anda kalecinin solundan yolladı topu.
    konya'nın nadir gelişen ataklarında kornerden gelen top 98 kişi arasında kaldı 3 metre kare yerde. ordan da biri vurdu 2-1 oldu.
    son dakikalarda açılan ortaya yönelmek isteyen yunus'u çok bariz bir şekilde tuttu konya'nın beş numarası. pozisyon önümdeydi.
    penaltıyı yine kaçıran yılmaz dönen topu yine tamamladı ve maç 3-1 bitti. tribünler güzeldi. konyalı tribünlerden de yer yer ses geldi.
  • 8
    buca'yı sevmem, eğitim fakültesi kampüsünde okumama rağmen. ama dilerim bu sene tsl'e çıkarlar. çok güzel bir futbol oynuyorlar. şanssızlık eseri yenildikleri maçlar dışında bank asya 1. ligine göre çok daha farklı bir takım olduklarını maçlarını izleyen herkes anlar. dilerim futbolcularını satmazlar. özellikle mehmet batdal çok iyi gidiyor bu sene. 2. sıraya çıktı takım, kendi evinde zaten çok iyi oynuyor bucaspor. konyayı çok rahat yendiler. dilerim 2. sıradaki yerlerini korurlar ve direk tsl'e çıkarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın