2023-24 Sultanlar Ligi 6.Hafta Maçı
13:00 Burhan Felek Spor Salonu
1 - 3
  • 6
    galatasaray komple bir spor kulübüyse, futbol dışındaki alanlarda da varsa fenerbahçe'yle mücadele edebilmelidir. maalesef bütçe ayrılmıyor, iş bilene de teslim edilmiyor gibi. sürekli eziliyoruz ve futbol dışında reaksiyon veremiyoruz. tabii her taraftar basketbol, voleybol, hentbol sevmek zorunda değil ama en iyi taraftar kimdir muhabbetti abes kaçıyor o zaman zaten.
  • 7
    1-3 yenildiğimiz ancak güzel bir oyun sergilediğimiz maçtır.

    fenerbahçe kadın voleybol takımı vakıfbank ve eczacıbaşı ile birlikte türkiye'nin, hatta avrupa'nın en güçlü takımları sayılır. bugünkü maçta 3. set hariç mücadelemiz fenerbahçe ile başabaştı. ilk seti 26-24 kaybettik, alsaydık belki de 3-0 maçı alabilirdik. vakıfbank'a hiç direnemeden 1 saatte kaybeden takım bugün 2 saat mücadele etti. her geçen gün iyiye gidiyoruz. 1-2 yabancı oyuncu değişikliği ile bu takım bambaşka bir yere gelebilir.
  • 9
    yeter. gerçekten yeter yeter yeter. futbolla adeta kafayı bozmuş bir ülkede yaşıyoruz. yönetim de sağ olsun futbol dışında hiçbir yere el atmıyor. türkiye'de futbol, siyasetin arka bahçesine dönen federasyon, şike ve teşvik gibi mevzular dolayısıyla zaten oldukça şaibeli. iğrenç bir futbol iklimi var burda. avrupa desen orda zirveye zaten oynayamıyoruz. ama ne olursa olsun bu iğrenç futbol iklimine para saçmaya devam ediyoruz.

    kadın voleybol, doğru yatırımları yaparsak şampiyonlar ligi şampiyonluğuna kadar gidebileceğimiz bir alan. özellikle ülkedeki genç kızların taraftarlığını yapacağı, iğrenç futbol taraftarının olmadığı salonlarda rahatça maçını izleyeceği yegane alan. hali hazırda ülke olarak 3 tane kulüp takımımız şampiyonlar ligi'nde her sene zirveye oynuyor. yarı finalde 3 türk falan oynuyor ve biri de fenerbahçe. evet hepimizin biz daha büyüğüz diye yerdiği fenerbahçe ve ali koç yönetimi, bizi futbol dışı branşlarda resmen tokatlıyor. bu kadar da sert söylüyorum resmen tokatlıyor. onun dışında ülke milli takımımızın başarısından bahsetmeye gerek bile yok. orada yalnızca 1 (yazıyla bir) tane oyuncumuz oynuyor. o da kaptanımız olan ve herkesin hakkında "galatasaray'da harcanıyor" dediği ilkin aydın.

    düşünün, galatasaray bir ligde fenerden sürekli tokat yiyor, onun dışında vakıf ve eczacıdan da sürekli tokat yiyor. milli takımda yalnızca bir oyuncusu oynuyor. o oyuncu da potansiyelli bir türk ve hakkında "galatasaray harcıyor bu kızı" falan deniyor. tablo ne kadar acı dimi? ben ülkenin iyice bataklık haline gelmiş futbol ikliminden resmen bıkmış, imkanım oldukça burhan felek'e gidip voleybol maçlarımızı yerinden izlemeyi çok seven bir galatasaray taraftarıyım. bir galatasaray taraftarı olarak yönetimi göreve davet ediyorum. galatasaray futbol kulübü değildir, spor kulübüdür. ülke bu kadar başarılı durumdayken kadın voleybola gerekli yatırımları yapın ve iş bilen adamları yönetimine getirin.
  • 10
    allahinizi seviyorsanız su ilave branşları kapatın. kadin basketbol, kadin voleybol, erkek voleybol, su sporları gibi branşlar kapatılsın. zaten basarimiz yok, yeterince uzerinede eğilmiyoruz. bari adimiz gecmesin ona yenildi buna yenildi diye. birçok takim var zaten o liglerde, biz olmasak çok fark olmaz.

    erkek basketbol takimina karşı nötrüm.

    kimse bana ama biz spor kulubuyuz diye gelmesin. topluma karşı sorumluluğumuz bu kadarda olmamalı. besiktasta jimnastik kulübü ne basarisi var acaba jimnastik dalında, bilen varmi?

    bak manu, bayern munich, barcelona, arsenal'a bunlar kadin voleybol takimi sebebiylemi ünlüler acaba?
    tamamen futbola konsantre olmalıyız. erkek basketbolada sponsorlar olduğu surece devam etmeliyiz. futbolda basari gelmese kim ne yapsın basketbol şampiyonluğunu.

    zamaninda hepimiz dalga gecmedik mi fenerle "hadi sen git basketbol ile ilgilen" diye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın