• 1
    saat 17.30'da başlayacak olan, kadınlar basketbol süper ligi 7. hafta maçı. tivibu spor ekranlarından yayınlanacak.

    ligde 6 maçta 5 galibiyet ile iyi gidiyoruz. bella alarie ile yollarımızı ayırdık ve elimizde olan 4 yabancı ile yola devam edeceğiz. pota altı savunmasında sıkıntı yaşasak da yerli oyuncularımız yavaş yavaş performans vermeye başladı.

    beşiktaş ise 5 maç oynadı ve 2 galibiyet aldı. geçen hafta covid-19 nedeniyle maçları ertelendi. yabancıları iyi maçlar çıkarıyor ama yerli oyuncu kalitesi çok düşük. kadro olarak onların içerisindeyiz. bu zamana kadar oynadığımız maçları göz önüne alınca da kazanmamız kuvvetle muhtemel. takımımıza başarılar diliyorum.
  • 3
    73-84 kazandık. ligde 7 maçta 6. galibiyetimizi elde ettik.

    başa baş bir maç oldu. özellikle pota altımıza saldırdı beşiktaş ve bunda da kısmen başarılı oldu. maçın bir bölümünü de üstün geçirdiler ama maçın son bölümünü iyi oynayan taraf bizdik ve maçı kazanmayı bildik.

    anete šteinberga'nın performansı açıkçası beni mutlu ediyor. son maçlarda hücumda ciddi katkı vermeye başladı ve bu maçta da 23 sayı ile takımın en skorer ismi oldu.

    pelin derya bilgiç de beklenilen performansı bu maçta gösterdi. 19 sayı buldu kendisi ve içeriyi sürekli zorladı. ikili oyunlarda da asistler çıkarmayı başardı. umarım bu oyunu sürdürür.

    meltem yıldızhan da bir diğer beğendiğim isimdi. özellikle ribaundlarda iyi katkı verdi. takımımızı tebrik ediyorum, böyle devam ederiz umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın