• 1
    31 mart 2016 sabahı tsi 04.00da başlayacak olan nba 2015-2016 regular season maçı...

    utah playoffa kapak atmanın derdinde. etkili bir seyircisi var. son periyotta eğer rakip takımdan bir oyuncu ard arda 2 faul kaçırırsa menü veriyorlar taraftarlara, yada patates kızartması galiba. bu sebeple çok eğlenceli oluyor o dakikalar. eğer ki ilk faul kaçmışsa sapıtabiliyor taraftarlar. amerikalı da olsa beleş her yerde beleş*.

    geyiği bırakırsak yıllardır playoff yapamayan utah şeytanın bacağını kırmak istiyor. savunması ile ön planda olan bir takım. hucümda sırası ile hayward-favors ve bu sezon parlayan hood'un eline bakıyorlar. kendi performanslarına bağlı biraz playoff lakin dallas'ın yeterli sayıda maç kazanamayacağını düşündüğümden playoff biletini alacaklar bence. önlerindeki memphis'i bile geçebilirler ama aradaki maç sayısını kapatacak galibiyet sayısını almaları zor. kendileri adına diğer ilginç olay belki de playoff ilk turunda karşılaşacakları takım olacak bu çılgın gsw takımı.

    golden state'e gelirsek ne yazılır bilmiyorum açıkçası. 67-7'ler şuan. şaka gibi bir istatistik bu. verdikleri maçlara da bakarsak, spurs deplasmanı dışında herhangi bir rakiplerine kaybetmediler. robot gibi oynuyorlar. eğer o efsane bulls takımının 72-10'luk rekorunu geçmek istiyorlarsa bu maç çok değerli. bunu alırlarsa 10 yenilginin altında kalacaklarını herkes garanti edebilecek hale gelecek fikstürlerine bakıldığında.

    son tahlilde sayı bareminin yukarı çıkması halinde gsw, düşmesi halinde utah avantajlı. çok farklı 2 stilin mücadelesi olacak. maç nba tv'de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın