• 1
    perşembeyi cumaya bağlayan gece, cuma sabaha karşı 04:20'de başlayacak maçtır. fox sports kanalından canlı yayınlanacaktır.

    bu maç tam olarak "bana böyle maçlarla gelin" maçıdır. çünkü bir tarafta şu an için ligin en iyi takımı ile dört nala giden hücum oyunu oynayan drew brees önderliğindeki new orleans, diğer tarafta ise yıllardan beridir bu tarz high flying hücumlara karşı en büyük antidot olduğu bilinen old school, yani topu yerden götürüp zamanı işleye işleye oynamak, rakibi hücumu mümkün mertebe kenarda tutmak ve kendi defansını en diri şekilde saklamak oyununu oynayan ezekiel elliott önderliğindeki dallas cowboys.

    new orleans kağıt üstünde doğal favori. onlar için "beni bu oyun da yıkamaz" maçı. dallas için ise hem playoff için hem de lige bir mesaj verme adına çok önemli bir maç.

    sıkıcı nba'yi takip edenlere, sabaha kadar batak oynayan üniveriste öğrencilerine ve sabaha karşı sürekli uyanıp bebeğini pışpışlamak zorunda olan babalara duyurulur.
  • 2
    dallas cowboys muazzam bir savunma performansı ile 13-10 kazandı. maçın tamamı büyük bir heyecana sahne oldu. bu kadar düşük skorlu bir maçın bu kadar heyecanlı geçeceği tahmin edilemezdi tabi.

    son olarak da dallas defansı bu sporun ruhunu geri getirmesi açısından da büyük bir iş yaptı. önceki entry'de de bahsettiğim gibi lig artık pas oyununa kanalize olmuşken bunun tek şampiyonluk için yeterli olmayacağını ve defansın tekrar baskın çıkabileceğini old school oyunuyla pek ala gösterdi dallas.
App Store'dan indirin Google Play'den alın