• 1
    saat 19:00'da başlayacak ve lig tv 2'den yayınlanacak türkiye basketbol ligi 4. hafta karşılaşması. daçka ligde oynadığı maçlarda tofaş ve antep karşısında galip gelirken deplasmanda banvit'e yenilmişti. daçka hafta içi oynadığı euroleague maçında kendi sahasında efes'e karşı kaybetti. takım pota altı anlamında sorun yaşıyor. skor anlamında yetenekleri yüksek olsa da takımı koordine etme anlamında oyun kurucu eksikliğe de yaşamaktalar. hazırlık maçlarındaki galibiyet serisi ile sezonda oynanan maçların ne kadar farklı olabileceği gerçeğini daçka örneği ile tekrar yaşamış olduk. takımın alması gereken yol var ve bu özellikle euroleague için geçerli.

    ev sahibi trabzon ise rus koç bazarevich ile sezona başladı. koçun takıma geç katılması sezon başlangıcı açısından kötü oldu. ligde oynadıkları 3 maçı da kaybettiler. büyükçekmece ve karşıyaka karşısında farklı yenilirken kendi sahalarında da gençlerden kurulu giresun'a kaybettiler. tek tek bakınca moody, wright ve hardy gibi yetenekli oyunculara sahipler. fakat takım uyumu ve maç içi devamlılık anlamında büyük sorunları var.

    trabzon bu sezonki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. daçka da efes maçının getirdiği bir moral bozukluğu ve yorgunluk olacaktır. trabzon daçkayı zorlayabilir ama son periyot oyun kopar diye düşünüyorum. daçka kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın