• 1
    ilk yarısı 42-35 la clippers üstünlüğüyle sonuçlanan maç. utah jazz'ın özellikle son 2 yıldır farklı bir boyuta çektiği savunma anlayışının etkisini bu maçta da görüyoruz. utah jazz maçlarında çıkan toplam sayılar euroleague baremlerine düştü düşecek neredeyse. clippers gibi bir takımı 42 sayıda tutmaları başarı ama hücum edemiyorlar, topu 24 saniye dolaştırıp doğru şutu bulamıyolar ve çözüm de üretemediler hücumda. gordon hayward'ın eksikliği hissediliyor. clippers rahat kazanacak gibi, tv 8.5'dan canlı yayınlanıyor.
  • 2
    88-75 clippers kazandı.

    george hill 18 sayı 2 ribaund 3 asist ile utah'ın en skorer oyuncusu oldu. clippers'ta blake griffin 18 sayı 10 ribaund, chris paul 9 sayı 9 asist ile oynadı. benchten gelen austin rivers %72 ile 19 sayı atarak clippers'ın en skoreri oldu. her sezon rivers'ın ara ara parladığı maçlar oluyor, bu maç da onlardan biriydi. sürekliliği sağlasa gerçekten iyi bir skorer, bunu parladığı maçlarda gösteriyor.

    maç da leş gibi bir maçtı. bu maçları tv 8 mi seçiyor yoksa nba bugün size bu maçı verdik mi diyor kanala bilmiyorum ama eğer tv8 seçiyorsa çok kötü bir seçim olmuş. 01:00'da başlayan miami heat-san antonio spurs maçını yayınlasalar çok daha iyi olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın