*

  • 4
    maç bitimine 3.25 kala warriors 12 sayı farkla önde. curry 3/13 attı üçlük çizgisinin gerisinden. sol bileği rahatsız ediyor olabilir. önceki maçta atlanta'ya karşı oynatılmamıştı sakatlık riskine karşı. maçın kopma noktasına gelmesinin sebebi kesinlikle russell westbrook. 5/20 saha içi isabetiyle oynuyor ve şut çekmeye devam ediyor.

    edit: westbrook'un isabet oranı düzeltildi.
  • 7
    uyuduğum için maçın analizi şimdiye kaldı. bir önceki maç gibi olmadı bir kere, olamaz da, acayip bir şeydi o maç her şeyiyle. bide maçın oracle arena'da oynandığı göz önüne alındığında gsw yener zaten diyor insan.

    bu maçta billy donovan'ı beğendiğimi söyleyebilirim. fantasy basketbolda durant bende olduğundan neredeyse her maçını izliyorum okc'nin. gereksiz yere westbrook- durant'i çok yan yana oynatıyordu koç, hala da öyle bence ama gelişme yok diyemem. ikisinin de sahada olmadığı anlar oluyordu ve o anlarda dünyanın en iyi basketbolcusu dion waiters'a kalıyordu top. şimdi miami gibi portland gibi yapıyor okc. maçın başında durant'i alıyor oyundan koç. periyodun sonuna doğru oyuna soktuğunda sahada westbrook olmuyor ve böylece zaten tamamen isolation ve post oynayan okc daha da rahatlamış oluyor. russ'ın ve durant'in ceza şutörü olmasına gerek yok sahada. durant maça agresif başlamasına rağmen westbrook'a takıldı bir kez daha.

    bu kadar antipatik olmak zorunda mı diye sorduğumda kendime evet cevabı alıyorum westbrook konusunda. tek amacı sayı atmak olan ve durant'in skorer kimliğini reddeden birisi westbrook, ben en iyisiyim diyecek eğer iyi arkadaş olmasalar durant'le ama belli yani izlendiğinde. bu sene draymond green td canavarı olduğu için kendine bir hedef koydu westbrook onu geçmek için ve bu sebeple de top kullanma sayısı düşük. eğer bu olmasa yine her maç 25 top kullanacaktır. durant o takımdan acilen takas olmalı, onun değerini arttıracak bir guard ve takımla oynamalı.

    okc her takımı yenebilir eğer starları günündeyse lakin çanlar ciddi şekilde çalıyor kendileri için. rakiplerine bakarsak: gsw'ye 3 kere kaybettiler, cavs'e 2 kere kaybettiler ki kendi evlerinde perişan oldular, clippers'a 22 sayı öndeyken maçı verdiler vs vs. bunlar çok ciddi sorun ve durant'te takıma basın yoluyla sövüyor. agresif bir yapısı var bu konuda, rahatlıkla basına karşı saldırgan bir tutumda olabiliyor. batıyı 3. yada 4. bitiricekler, ilk turu da geçiceklerdir ama devamı şu an için imkansız ve bu durant'i ve devamında westbrook gereksizini elden kaçırmalarına neden olabilir.

    gsw'ye gelirsek makine işlemeye devam etti. çok rahatlar. her takıma karşı aynı şeyi oynuyolar. curry potaya daha rahat yaklaşıyor artık çünkü şut tehditi şaka gibi. yan parçalar işliyor. hele bir de barnes kritik toplar sokuyorsa imkansız onlara karşı oynamak. en büyük avantajları bence kontrat rahatlığı gsw'nin. millet salary cap'te boşluk yaratmaya kasarken bu adamlar çok rahat çünkü nba'in şuanda en iyisi makul bir ücrete oynamakta ve sanırsam bu kontratın bitmesine 2 yıl daha var bu sezonun üstüne.

    son olarak gsw rekoru kırıcaktır bulls'un 72-10'luk. fikstürleri de rahat bundan sonra. lakin eğer bu sene şampiyon olamazlarsa onları yenebilecek 1.5 takım var. biri malum pop reisin takımı spurs. diğeri de her ne kadar imkansız olsa da eğer okc kendini jordan sanan westbrook şabanını dizginleyebilirse, durant vur artık masaya yumruğu, ben bir şansları olabileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın