2021-22 Hazırlık Maçı
14:00 Nirvana Cosmopolitan
2 - 0
  • 3
    maçın büyük bölümünü izledim. takımımızla ilgili bir kaç gözlemim var. öncelikle etkili bir hücum hattına sahip olduğumuzu düşünüyorum. elanur ve samia fizik olarak güçlü, etkili isimler. bunlardan elanur top ile daha etkili ve hızlı. ama son vuruşları etkili değil. samia ise daha teknik ama biraz daha yavaş. son vuruşları iyi. bu ikili birbirine uyum sağladığında ileride etkili bir ikili olacağını düşünüyorum.

    maç içerisinde en etkisiz olduğumuz yerin orta saha olduğunu düşünüyorum. ikinci yarının başında baskı kurduğumuz bir bölüm dışında maçı genelde çok uzun bir takım boyu ile oynadık. ve orta sahamız hücuma yeteri kadar destek veremedi, hücumdan dönen ikinci topları alamadık. orta sahayı daha hızlı geçecek ve elanur ile samia yı besleyecek bir isim ile takımımız çok daha iyi iş yapabilir.

    savunmamız genel olarak etkili göründü. savunmamızın solunda oynayan sırp milika denda en çok göze batan isimlerden oldu. kendisi duran toplarda da etkili, ve samia'nın golünün asistini de milika bir serbest vuruş sırasında yaptı. hücumdaki boy avantajımızı kullanabilecek, elanur ile samia yı uzun toplar ile besleyebilecek başka isimler de bulunabilirse etkimiz artar.

    rakibimiz ile karşılaştırdığımızda bizim takım fizik olarak daha güçlü, hızlı ama teknik olarak yetersiz göründü. altay biraz daha top ile ilişkisi iyi olan bir takım gibi geldi. anladığım kadarı ile transfer süreci devam ediyor, bir önceki maçta oynayan bazı oyuncuları göremedim, ayrıca yeni bazı oyuncular gelmişti. orta sahayı daha etkili kullanabilirsek ümit vaadeden bir takım olacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın