• 1
    usak sportif'in maca olaganustu bir ucluk yuzdesiyle baslayarak ilk ceyregi 13-29 onde gectigi, ikinci ceyrekte farki bir ara 19 sayiya cikarsa da karsiyaka'nin geri gelmeyi basardigi mac oldu. saha icinde hakikaten inanilmaz zevkli bir mucadele vardi. usak devreye 6 sayi onde girdi. ikinci ceyregin ortalarindan itibaren karsiyaka savunma dozunu arttirip rakibini hataya ve top kayiplarina zorladi ve nihayet ucuncu ceyrekte one gecti. yaklasik 13 dakikalik bir surecte 20 sayidan fazla fark atmasi demek bu, ki ust uste gelen barcelona, fenerbahce ve panathinaikos maclarinda alinan kotu sonuclar nedeniyle cok gergindiler. son ceyrekte de mucadele surdu, usak cidden cok ilginc bir takim. maci kazanabilirlerdi de ama inanilmaz garip kararlar verdiler. mac berabereyken, son 9 saniye usak sportif'in hocasi taktik faul emri verdi oyuncularina. karsiyaka bu faul ile one gecti. sonra usak sportif hizli cikti ve atisi da buldu ve dahasi atis da cemberde done done sayi olmak uzereydi. cemberin icine dogru donuyordu. o esnada bir usakli oyuncu topu tipleyeyim darken topu disari cikardi ve maci da karsiyaka bu sekilde 81-80 kazandi. usak'a yazik oldu.

    bu arada mac esnasinda gerginlikler de eksik olmadi. ilk once saha icinde soner senturk'un baslattigi gerginlik sonrasi usak kocu ile soner arasinda bir gerginlik yasandi. karsiyaka taraftari tabii yine mudahildi ve sahaya bir dolu sey atildi. oyun durdu, sogudu falan. mac sonundaysa usak teknik ekibi ile karsiyaka protocol tribune arasinda bir kufurlu tartisma vardi. cirkin seyler bunlar. sahada muthis oynayan iki takim oyuncularindan utanmayan adamlarin isleri.
  • 3
    29 kasım 2015 kasımpaşa galatasaray maçı devre arasında açıp izlemeye başladım. epey heyecanlıydı ama bizim maç başlayınca tekrar kanalı değiştirdim. bi' ara oyun durunca skora bakayım dedim ve döndüğüm anda uşak sportif son hücumunu yapıyordu. oyun kurucuları sorumluluğu alıp turnikeyi attı, top giriyordu ama ilginç bir şekilde top çemberden çıktı. topu çıkaran karşıyakalı kahraman oldu diye düşünürken meğer topu uşaklı harris'in çıkarttığı ortaya çıktı. kendi potasına basket atan gördüm ama rakibin potasından top çıkaran basketçi ilk defa görüyorum ki bu bi' de son saniye yani maç topuydu. tarihi bir olay bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın