• 2
    ilk yarı 0-0 sona erdi.

    ilk yarıda benim en çok gözüme çarpan isim sağ bekimiz emirhan civelek oldu. hücumda ve savunmada hemen hemen hatasız oynadı. önünde oynayan recep’in savunma katkısının da düşük olduğunu göz önüne alırsak ilk yarının en iyisi oydu diyebiliriz.

    stoper tandemimiz hatasızdı kalemizde hiç pozisyon görmedik. araya atılan birkaç pası ise kalecimiz boran çıkıp aldı.

    sol bekte metehan savunmada birkaç kademe ve pozisyon hatası yapsa da hücumda etkiliydi.

    oyunu genellikle emirhan ve recep’in olduğu sağ kanattan oynamaya çalıştık ilk devrede. malik nokta santrafor olarak genelde top indirip pas istasyonu olmaya çalıştı.

    mikail ve abdussamed ikilisi biraz donk-fernando ikilisine benzemiş. abdussamed’in savunmadaki etkisi gayet dikkate değer. çok iyi bir kesici, stoper olarak da değerlendirilebilir. mikail’in ise göze çarpan bir özelliği yoktu ilk devrede. yanlış anlaşılmasın kötü değildi ancak bu çocuktan olur da dedirtmedi.

    arkasında abdussamed-mikail ikilisi varken atalaya yaratıcılık anlamında yalnızlık çekti ve de marke kalmakta zorlandığı için pek topla buluşamadı. ancak sahada bir duruşu var, kalitesini belli ediyor. çalışmaya devam ederse yakın zamanda ozan, celil ve yunus’un yanına ekleneceğini düşünüyorum.

    recep’te “ben oldum” havası sezdim biraz, umarım benim yanılmamdır. çok iyi pasları, çok iyi dribblingleri vardı ancak çok da fazla top ezdi, çok top kaybı yaptı. defansif katkısı düşüktü. ilk yarının sonlarına doğru acele ettiği için boş kaleye bir gol kaçırdı.

    sol kanatta ferhan oyun genelde sağ kanattan oynandığı için kendisini pek gösteremedi ancak topla ve topsuz koşularını gayet beğendim, zeki bir çocuğa benziyor.

    ikinci yarıya bir ahmet sivri-mikail değişikliği hareket getirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın