• 1
    öncelikle : (bkz: galatasaray voleybol şubesi/@baggio13)

    sıkı bir galatasaray voleybol şubesi takipçisi baggio13'ün belirttiği gibi, kızlar yarın 14.00'da ankara beştepe spor salonunda lig 2. si eczacıbaşı ile oynayacaklar. lafı açılmışken biz de 11 haftası geride kalan genç bayanlar ligi 'nde(voleybol pav ligi 2.etap diye de geçiyor) 3. sırada bulunuyoruz. pazar günü ankara'da işi gücü olmayan ve taraftar desteğine ihtiyacı olan ve armamızı taşıyan bu genç kızlara destek olabilecek varsa, harika olur.
  • 2
    burdaki çağrımıza 15-20 kişi de olsa kulak veren çıkmış ki bugün kendi çapımızda bir tribünle, kızlarımızla birlikte mucizevi bir şekilde bizden 1-2 gömlek üstün bir takıma karşı 3-2'lik bir galibiyet aldık. maç çok kez gidip geldi, şahsım adına söyleyebilirim ki son zamanlarda izlediğim en muhteşem maçlardan biriydi. kızlarımız maçtan sonra bize gelip teşekkür ettiler, aralarından bazıları maç çıkışını bırakın soyunma odasından çıkarken dahi sevinçten ağlıyorlardı. eksik olmayın.

    bu arada galibiyeti önce taraftarla sarı-kırmızı çekerek, sonra kendi arasında her zaman her yerde ali sami yen'de diye beste girerek dans ederek kutlayan bir altyapıya sahibiz. ne güzel di mi :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın