• 1
    2022/2023 sezonu kulüpler arası hazırlık karşılaşması. 20:00'da başlayan maçta beşiktaş 2. dakikada jackson muleka ile öne geçmiş ancak 54'te jon guridi, 66'da miguel de la fuente ile geri dönen deportivo alaves, mücadeleden 2-1 galip ayrılmış.

    skor ve geri dönüş anlamında beşiktaş için olumsuz bir sınav olmuş ancak istatistikler bakıldığında tam tersi bir tablo olduğu görülüyor. buna göre maçta deportivo alaves'in 2 isabetli şutu da ağları bulurken, beşiktaş 10'u isabetli olmak üzere toplam 22 isabetli şutta 1 kez sevinebilmiş. beşiktaş tam 12 korner kullanırken, rakibin korner sayısı 1'de kalmış. beşiktaş'ın toplam 22 ortasına, deportivo alaves 1'i isabetli sadece 5 orta ile karşılık verebilmiş. maçı izlemedim -izleyen arkadaşlar daha iyi anliz edecektyir- ancak bu verilere göre beşiktaş kaybetmesine rağmen dominant bir oyun sergilemiş gibi gözüküyor.

    vaerien ismael'in takımlarını, özellikle wba dönemini, hep aldıkları dengesiz skorlar ile hatırlarım. görünen o ki, ligde de oldukça dalgalı bir grafik çizecekler. gerçekten yeni sezonda tahmin edilmesi güç, çok atıp çok yemeye devam eden, maçları eğlenceye ve seyir zevkine gebe bir beşiktaş izleyeceğiz gibi duruyor.

    edit: mackolik istatistikleri baz alınmıştır: https://gss.gs/Pf9.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın