• 1
    hollanda liginin tepesinde yer alan iki takimin kupadaki ceyrek final mucadelesi. cok zevkli olacagina dair hicbir suphem yoktur efendim. imkan bulanlar ve izleyebilenler ola toivonen'e dikkat edip mest olabilir.

    stad: de grolsch veste
    saat: turkiye saati ile 19:45

    hollanda'da insanlar maci merakla bekliyorlar, su ana kadar favori, evsahibi olmasindan da kaynakli twente gozukuyor.
  • 2
    fc twente'nin penalti atislari sonunda kazanip yari finale yukseldigi karsilasmadir.

    mac beklenildigi kadar heyecanli degildi ama cok cekismeliydi. macin normal suresinde orlando engelaar'in ceza sahasi icinde elle oynamasi sonucu penalti kazanan twente theo janssen'in kullandigi penalti atisi ile golu buldu. ardindan macta tempo bir turlu yukselmedi ancak psv eindhoven umitsizce gol ariyordu. nitekim 90+3'te danny koevermans zafer sarkilari soyleyen twente taraftarlarini susturdu ve durum 1-1 oldu. gayet bayik iki uzatma devresi sonucu mac penaltilara gitti. psv kalecisi isaksson penaltilarda topa mudahele edebilmesine karsin gol olmasina engel olamiyordu. her iki takimin oyunculari da ardarda 6 tane basarili penalti atisi kullandi. 7. atislarda psv adina orlando engelaar topun basina geldi ve basarisiz bir vurusla penaltiyi kacirdi. ardindan dwight tiendalli twente adina 7. penaltiyi da gole cevirdi ve takimini yari finale tasirdi.

    #586195 nolu entryde de soyledigim gibi gozlerim surekli ola toivonen'i izlemekteydi ancak kendisi bugunku macta kati twente savunmasi karsisinda pek varlik gosteremedi. yine de el diyarlarinda en cok sevdigim topcu olma ozelliginden bir sey kaybetmemistir.
    bir de orlando engelaar ayni macta hem penaltiya sebebiyet verip hem de macin en kritik penaltisini kacirarak cevremdeki eindhoven'lilarin oldukca tepkisini cekmistir. ben de kendilerine mustafa sarp + baris ozbek / orlando engelaar takasi onerdim, kabul etti zavallilar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın