2014-15 İngiltere Premier Lig 18.Hafta Maçı
17:00 Turf Moor
0 - 1
  • 2
    liverpool'un içler acısı bir futbol sergilediği maç olmakta. ilk yarıda liverpool'un doğru düzgün akılda kalan net bir pozisyonu bile yokken burnley çok daha istekli oynuyor. suarez'i über bir fiyata satıp oradan gelen parayı balotelli - lambert - markovic gibi isimler için çarçur ettikten sonra bu maçta da takımın en ileri ucunda 1994'lü sterling oynuyor. hadi lambert'in maliyeti oldukça düşük ve direk kulübeye yapılmış bir transfer olduğu çok belli onu anlayalım. hadi markovic de tam forvet değil daha çok kanat forvet tipinde bir oyuncu ve yaşı da genç onu da kendimizi zorlayarak anlamaya çalışalım ki son maçlarda özellikle takip etmeya çaışıyorum takımın en kötülerinden biri kendisi. ancak şu suarez'den bile daha beyin özürlü olan ve suarez'in en az 5 tık altında yeteneği olan balo-n-telliye nasıl dilenip döktüler o paraları anlamak mümkün değil. böyle bir adamla yola çıkarsan burnley maçında bile güvenemeyip yedekte oturtur en ileri uca da 20'lik sterling'i koyarsın işte. sturridge'in sakatlanma ihtimalini hiç mi düşünmediniz be hacılar. bu arada kümeye oynayan burnley karşısında bile sinen bir futbol oynayan liverpool'un beşiktaş karşısında neler yapacağını merak ediyorum. adamları tepemize çıkarmasalar bari, hiç çekilmiyor şu beşiktaşlı tribi. allah vere de karambolden bi gol falan bulsa liverpool. sezonun ilk yarısını bir şekilde atlatıp ileri uca sağlam bir transfer yapmadan bitmez bu sezon.

    edit: sterling kaleciyi çalımlayıp attı golünü, 0-1. burnley golü bulmazsa maç bu skorla biter gibi. en azından sonraki iki maç iç sahada, bu maçtan çıkacak 3 puan rodgers'a nefes değil oksijen tüpü aldırır.

    edit2: maç liverpool'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı ama maçın sonu zor geldi. geçen sezonki futbolu bırakın mumla aramayı güneş sistemiyle arıyoruz resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın