• 2
    kayserispor'a kiraladığımız emre taşdemir'in ilk 11'de başladığı maçtır. ve cebrail bir pozisyonda emre'yi sakatlıyordu az kalsın ve bence kırmızı kartlık bir fauldü.

    ayrıca kayserispor'un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golündeki ofsayt çizgisi çok tuhaftı yine. ve sanki kayserispor'un golünü yemişler gibi geldi bana.

    ben bunları yazarken cüneyt çakır var'ın çağırmasıyla pazdan'ın hareketine penaltı kararı verdi. eline geldi diye penaltıyı verdi ama sanki biraz ağır bir karar oldu bu.
    mensah'ın penaltıdan attığı gol ile kayserispor 1-0 öne geçti.

    edit: mensah 54.dk'da sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve haftaya bize karşı oynayamayacak. ankaragücü'nde ise cebrail 49.dk'da ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

    edit2: kayserisporlular laylaylom oynarken ankaragücü alihan ile golü buldu. 69.dk'da 1-1 oldu maç.

    edit3: maç 1-1 bitti. bu arada kayserispor'da henrique de kart cezalısı durumuna düşmüş. bizim maçta o da oynamayacak.
  • 5
    ankaragücü kırmızı gördüğü ve skor olarak geriye düştüğü bir mücadeleyi daha beraberlikle tamamladı. galatasaray maçında da kırmızı görmüş ve 2-0’dan çevrimişlerdi, antalya maçını da son dakikada beraberlikle kurtardılar, denizli maçını da son dakikalarda 2-0’dan beraberlikle kurtardılar son olarak bu hafta 10 kişi kalmalarına rağmen yenik durumdan beraberliği kurtardılar. 11’e 11 oyunda genelde yenilmelerine rağmen 10’a 11 oyunda puan almayı başarıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın