2017-18 İspanya La Liga Maçı
1 - 2
  • 2
    real madrid'in geçen sezonlarda da gözüken eylül sendromu devam ediyor. bu maçı kazandı real, evet ama tatmin edici bir oyun oynadıklarını söylemek çok güç.

    alaves ligde ilk 5 hafta boyunca gol dahi atamamıştı. ilk golllerini bu maçta attılar. bu maçla beraber ligde şimdiye kadar oynadıkları maçların hiçbirinde puan dahi alamadılar. la liga'nın 0 puanla sonuncu takımı halihazırda. kısacası la liga'nın en kötü görünümde takımı. ve real madrid bu alaves'i diken üstü yendi. normal şartlar altında minumum beşlik bir tarife çekmeleri gerekiyordu.

    real'de şu anda yanlış giden çok sayıda şey var, zidane'in bir an önce gerekli tedbirleri alıp takımı eski görünüme kavuşturması gerekiyor.

    bunların yanı sıra şöyle ilginç bir istatistik var. real madrid la liga'da ilk 6 haftadaki maçlarının üçünü içeride üçünü dışarıda yaptı. bernebau'da oynadığı maçların hiçbirinde galibiyet alamazken (2 beraberlik 1 mağlubiyet), deplasmanda oynadığı tüm maçları kazandı. bu istatistikin gösterdiği en önemli şeyse real madrid'in bu sezon şimdiye kadar geçen süreçte kapalı savunmalara karşı büyük sıkıntı yaşaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın