• 1
    12-12 bitti. geçen haftaki maç 10-10 bitmişti.

    hanımlar, beyler bildiğin lig maçı oluyor vezirspor'da her cuma. kıran kırana maçlar oynuyoruz denk takımlarla. bakmayın sen şu takımdaydın, ben bu takımdaydım muhabbetlerine. her hafta kadrolar yeniden kuruluyor. geçen captano kurmuştu takımları, bu hafta tcoskun kurdu.

    o zaman kadrolar. beraberliğe rağmen yaş ortalaması en yüksek takımdan başlıyorum. tüm sahada yaşı captano'ya en yakın adamla neredeyse 15 yaş fark olduğunu düşünürsek yaşlı takım, captano'nun takımı.

    yelekli takım*
    armaninpesindeyiz
    allejan
    captano
    haldunustunelinsactokasi
    iluian filipescu
    belgarath
    areyouplayer

    yeleksiz takım :
    kekeme spiker
    kalifiye jurnal
    feanor*(u: bacak arasını yine yedi, sbt:()*
    cracks
    javed
    hagi
    barfly

    yine maçın başlarında kolay gol olmadı, çok çekişmeli geçeceğini düşünmüştüm. ve fakat bir anda 5-0 yenik duruma düştük. sonra uzun süre aradaki farkı 3'ün altına düşüremedik. ancak maçı berabere bitirdik. amma velakin, yeleksiz takım çıktığı turun sonunda, taksimde havai fişek atmış.

    şaka bi yana, hakikaten müthiş maçlar oluyor. incelik de var, şut da, çalım da, pas da, kafa golü de, uzaktan gol de, kaleci hatası da, şahane kurtarışlar da, paslaşarak gol de var, uzun pasla gol de. tekme de var, dirsek de, omuz da var, kalça da. 3 aydan fazladır oynadığımız için artık herkes iyice form tuttu. çok keyifli maçlar oluyor.

    son söz izmir tayfasına: şu maçları görseniz, zaten oradan atıp tutmazsınız, belki top oynamayı bile bırakırsınız. sbt:(
  • 3
    5+2 oynamamıza rağmen bu maçta berabere bitirdik. +2 lik kısım sakat oyunuclarımız oluyor. kendi performanslarını gösteremediler. ileri çıktıklarında dönemediler sakatlıklarından dolayı, haliyle çok pozisyonda yelekli takım çok adamla geldi.

    javed bu maçta hayatının oyununu oynamıştır. özellikle attığı son gol efsane.
    feanor maestro. düşünün captano artık dayanamıyor, sürekli laf soktuğu feanoru "gel artık bizim takıma" diye çağırıyor.
    barfly ver topu gerisini düşünme. adam götü öyle bir kullanıyorki topa yaklaşmak mümkün olmuyor. maçta iki tane kafa golu var. halısahada kolay iş değil
    kekeme spiker bildiğimiz gibi. sakat oyuncularımızdan dolayı fazlaca iş düştü ona. o da birçok pozisyonda kendini gösterdi zaten. 6 tane top yan direkten girdi. yapabileceği bir şey yoktu.
    kalifiye jurnal ve hagi bu maçta sakat oyuncularımızdı. hagi daha maçın 3. dakikasında ayak çekmesinden dolayı koşamaz hale geldi. ona rağmen bir çok pozisyonda sağ kanadı kullandı. kalifiye jurnal bu maçta en çok etkilenen adamdı sanırım sakatlıktan. gollerinden mahrum bıraktı bu maçta bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın