• 1
    ilk yarı 47-42 fever lehine. fever bu maçı alırsa indiana şampiyonluk kutlayacak. augustus 7de 0 ile başladı indiana'da herkes sayı attı tamika ve erin philips 13'er sayı attılar ve en skorerler indianada. minnesota tarafında ise lindsay whalen tek başına takıma karşı savaştı ve şut kaçırmadan 5/5 isabetle 15 sayı buldu. taraftarının ve hakemlerin müthiş desteğiyle fever maçı önde götürüyor ancak lynx bu maçı çevirecek.*

    not: bir yere not düşülsün bu kız bu sene bizi şampiyon yapacak.
  • 3
    3.çeyrek 63-58 fever lehine. ilk yarı hakemler indiana tarafında dedik bu periyottada klasik amerikan ruhunu gösterip minnesota'da whalen yaptığı sportmenlik dışı faulü vermediler.oyuncumuz lindsay whalen 7/8 isabetle 18 sayı 6 asist 4 rebo ile maçın en iyisi. augustus kobe'nin senede 6-7 kere oynadığı berbat yüzdeli maçlar olur ya işte onu oynuyor, 3/18 isabeti var 3.çeyrek itibariyle, bakalım gemisini son periyotta kurtarabilecek mi?*
  • 4
    indiana fever 2012 wnba şampiyonu oldu. bu maçta 25 saayı 8 asist 7 ribaund ve seri genelinde 21 küsür sayı ortalaması tutturan tamika olacak haketmiş olabilir ancak augustus kadar kimseye yakışmıyor mvp'lik. augustus ablamızda kariyerinin en kötü ve en üzücü maçını oynadı 3/21 şut isabeti(u: böyle isabetmi olur augustus :() 8 sayı 7 ribaund ile maçı tamamladı. whalen ise 22 sayı 8 asist 6 ribaund ile takımını ayakta tutmaya çalıştı ancak karşıda tamika-zellous-phillips-january kombosuna karşı koyamadı, son çeyrekte maya moore ayak uydurmaya çalıştı oda çare olmadı. lynx kaybetti son olarak ekleyelim son 1 dakikada hakemler yine tartışılabilecek bir kararla* topu fever'a verdi, ardından cherly revee teknik faul aldı.
  • 5
    reggie miller'dan bu yana özlediğim indianapolis şampiyonluğu ile sonuçlanan maç. malesef maçı izleyemedim fakat izlemek isteyenler için buyrun özeti: http://gss.gs/QXB

    eminim ki lynx'in karşısındaki fever değil hebele hübele olsaydı lynx lynx diye evde yırtınırdım. neyleyim ben augustus ve whalen'ın oynamadığı connecticut sun'ı. ama kendimi bildim bileli pacers taraftarıyım be sözlük. yaş biraz genç ama 13 sene oldu ben adamakıllı geceleri pacers maçlarıyla uykusuz kaldım, reggie üçlükleriyle uyudum. merak etme ama inancım tam whalen'ın galatasarayımızda çok başarılı olacağına ve şampiyonluğu kutlayacağına.

    bence final serisinin dönüm noktası son 2 maçta augustus'u january'nin savunması. augustus'un son 2 maç istatistiklerine şöyle bir göz atarsak; 3/9 şut isabeti 6 sayı 2 asist 2 ribaund ve 3/21 şut isabeti 8 sayı 0 asist 7 ribaund. hal böyle olunca sezonun aksine iyi bir final serisi geçiremedi lynx ve şurasi net ki fever şampiyonluğu lynx'ten daha çok istedi. takımın en skorer 2. oyuncusu olan katie douglas'ın bütün playoff boyunca sakat olmasının da bu isteği ziyadesiyle kamçıladığını düşünüyorum.

    ayrıca belirtmeden geçmeyeyim, reeve 2.periyodun sonunda teknik faule el sallamış fakat o bir kere olur. 2. maçta o işe yaradı ve lynx maçı aldı ama wnba şampiyonluğu için sizin tüm benliğinizi sahaya yansıtmanız gerekir. kimse kusura bakmasın augustus ablamız ve lynx fever'dan daha fazla haketmedi şampiyonluğu. olmadı sokamadılar ellerini taşın altına. yine de emeklerine sağlık ama hani galatasarayımızın oyuncuları diye şerefli ikincilik muabbetine dönmesin.

    son olarak katie douglas'ın son 3 saniyede oyuna girmesi çok hoşuma gitti. larry brown sana selam olsun burdan. reggie miller'ın emeklilik maçında sırf reggie'yi alkışlatmak için mola almıştı. hüzün dolu dakikalar.

    (bkz: thanks for the memories)
App Store'dan indirin Google Play'den alın