• 776
    şampiyonlar liginden elendiğimiz için 2 transfer daha yapacağımız söylenen sezon. şu başlıkta 3 aydır insanlar beyinlerini, zamanlarını, hayallerini döktü. kimi az transfer kafi, kimi kadro yetersiz dedi. ortak nokta sadece şampiyonlar ligi playoffuna yetişecek bir kadroydu. şampiyonlar ligi playoffunda acaba bile dedirtmeden basıp geçecek kadro hayal edildi. gördüğümüz sadece utanç verici futbol oldu. yine lanet olası bir dönemi hakkıyla geçiremediler. şampiyonlar ligi geliri yani en az 40 milyon euro uçtu gitti. 2 transfere 30 milyon euro harcandı. kötü oyuncular olduğunu düşünmemekle birlikte takıma hiçbiri heyecan katmadı, zaten hazır değiller. mevcut da hazır olmadığından hiç de şaşırmıyorum. iki transfer dahaymış. gelse ne olur, gelmese ne olur. alın başınıza çalın transferlerinizi.

    şampiyonlar ligi kurası çekiliyor ben bunları yazarken. bu taraftar müşteri değil. ama karşılığında para alıyor da değil. hepimiz şu türkiye ortamında biraz haz, huzur ve gurur istedik. bunu bile zehir zıkkım ettiniz. size yazıklar olsun, başka da denecek bir şey yok.
  • 777
    takımın başındaki teknik adamın istediği doğrultuda takviye yapıldı, şampiyon kadro korundu. eğer takımın antrenörü değişmeyecekse daha fazla finansal yükümlülüğe girmeye gerek yok. tarla satıp, pavyonda yiyen egeli çiftçi gibi davranmaya hiç gerek yok. ülkenin ekonomik şartları, kulübün banka anlaşmaları belli. bu transferlere onay veren teknik heyet, bu malzemeyle yemeği yapacak ya da yeni aşçı bakacağız
  • 779
    şampiyonlar ligine veda etmemize rağmen, bu sene ligi şampiyon bitirenin direk şampiyonlar ligine katılacağı ve paraları cukkalayacağı düzlemde, 119 yıllık tarihimizin en önemli transfer dönemidir.

    ve ne yazıkki bu son haftayı “big three” dursun, cenk, ibrahim üçlüsüyle sonlandıracağız.

    allah bize yardım etsin çünkü başka edebilecek kimse yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın