• 1101
    doue skandalı ile başlayıp, zalewski skandalı ile biten transfer dönemi. listemizin bir numarasında olan çoğu oyuncuyu alamadığımızı, ikna edemediğimizi düşünüyorum. bu anlamda doue ve wendel sadece bildiklerimiz. osimhen zaten sürecin içinde gelişen bir transfer hamlesi oldu. planlanan bir durum değildi. aldığımız oyuncular konusunda ise gerek bonservis gerek ücretler konusunda çok uygun maliyetler çıkarılabilirdi. hele ilk hamleyi, jelert gibi bir sağ beke 11 milyon avro vererek yapmamız, gömleği baştan yanlış iliklemeye benzedi ve kalan süreçte tüm kulüpler oyuncuları için kapıyı 10 milyon avrodan açmaya başladı.

    bu süreç doğru düzgün yönetilmiş şu an mevcut takıma ek ortada bir adet hojbjerg, sağda doue, defansa hermoso takviyesi ile devam ediyor olabilirdik. o zaman tatmin edici bir süreçten söz edebilirdik.

    bu sezon avrupa, lig, kupa derken çok maça çıkacağız. ligin 5. haftasında sağ bekte hala kaan ayhan ile başlamak bile bu sürecin vahametini gözler önüne seriyor. bu eksiklikler rizespor maçında göze çarpmaz ancak yarın ilk dişli takımla karşılaşmamızda defolarımız yine gün yüzüne çıkacak. kaldı ki sakatlık ve cezalar tuz biber olacak. bu durumlarda berbat geçirilen bu transfer süreci ve sorumluları da yine hatırlanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın