• 980
    beceriksizlik, basiretsizlik, kismetsizlik vs gibi kelimelerle aciklanamayacak isler yapilan transfer donemi olmustur. galatasaray yonetimi bile isteye galatasaray'i batakliga dogru itmistir, lami cimi yok. lehimize olan tek bir is yok geleni gideniyle. jelert, sara ve jacobs'a verilen bonservislerin hicbir sekilde futbol gercekligiyle alakasi yok. hicbirinde lehimize bir durum goremiyorum, bu adamlarin ederi bu degil, dunya uzerinde bu paralara baska hicbir kulube transfer olamazlardi, iddia ediyorum. ayrilan zaha ve sergio icin uste para odemek keza, asla ve asla galatasaray'in menfaatleri icin yapilan isler degil. son 3 senede yerel liginde 40+ gol ve 40+ asist yapmis, 25 yasinda ulkesinin milli takiminda oynayan bir oyuncuyu 12 milyon euro'ya transferin son gunu, yenisini de almadan ve alamayacakken dunyanin hicbir kulubu satmaz. benfica prag'dan, zagreb'den, kizilyildiz'dan bu profilde oyuncuyu 12 milyona alamazdi, alamiyor. eminim herifler de saskinlik icindedir. ben olurdum cunku, istedigin kici kirik her adam astronomik para istiyor, ek odemeler istiyor, kulupler acaip isteklerle geliyor. biz alarken de satarken de dunyanin en enayi kulubu konumuna geliyoruz. adam yokmus gibi transfer hedefindeki isimler yillik 6-10 milyon falan isteyen hermoso, rabiot vs di hala son saniyeye kadar. dibindeki besiktas yok parasina benfica'dan oyuncu aldi, ulan kerem transferi icin madem iletisim halindeydin heriflerle, bunu bari cozseydiniz. ama yok, kulubu tamamen elini kolunu baglayacak hale getirmek gereksin ki, sonra her turlu mudaheleye acik hale gelsin. bu yuzden gorevlendirildiler muhtemelen, insanin aklina bu geliyor. yoksa ne alaka bir otelcinin, is adaminin vs galatasaray futbol takimini yonetmesi, kararlar almasi. ne anlarlar oyundan, spordan. dursun ozbek, metin ozturk, hatipoglu, cenk ergun vs oluyorlar mi galatasaray askindan? gorduk mu duyduk mu gencliklerinde samiyen kapalisinda bir mac anilarini? ne alaka arkadas bu adamlarin futbol takimini idare etmesi? paraya ihtiyaclari mi var yok, zaten zenginler. amac ne, niyet ne? futbol olmadigi kesin, futbol bir arac burada, galatasaray bir arac. baska gundemlere, baska hesaplasmalara alet ediliyoruz. nasilsa hesap soran olmayacak, en kotu iki kufur yiyip giderler, onlara giren cikan olmaz. devlet de batirmaz bir sekilde buyuk kulupleri, yola devam edilir. takiminin dogru duzgun bir organizasyon kurup uluslararasi seviyede basari yakalamasini bekleyen taraftar da hayallerde yasasin dursun, cok beklesin...
  • 981
    lig transfer dönemi bitmedi. avrupa mevcut kadro turlayacaktır. bizim hala mümkünse nicelik de katması adına doğru 1 2 isim peşine gitmemiz gerekiyor. gerekirse ligde oynatırsın. 3 5 2 defoları gizleyebilecek bir taktik. italyanlar bu yüzden 3'lü oynarlar cok fazla alan kapatıp oyuncuların yetenek defolarını cok iyi kapatırlar. bence artık yapılması gereken doğru 1 2 isim üzerinde en azından ligdeki rotasyonu sağlamak yükü azaltmak amacıyla yogunlaşıp ekleme yapmak.
  • 983
    yusuf demir vs ziyech'in kadroda kaldığı senaryoda, ki kendilerini uefa listesine yazdık, elimizde 13 yabancı oyuncumuz var. bir de mavi kartlı kerem demirbay. uefa listesine yazdığımız yusuf'u ya da başka bir yabancıyı sezon genelinde tribüne göndermek istemiyorsak mecburen yerli oyunculara yönelmemiz gerekiyor ancak artık bu da çok zor. o yüzden transfer dönemini kapatmamız elimizdeki oyunculardan, gençlerden verim almaya çalışmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın