• 51
    galatasaray'ımızın şampiyonluk ile tamamladığı 100. cumhuriyet yılı. ayrıca galatasaray bu yıl içerisinde oynadığı lig maçlarının %80'ini kazanmıştır. sahasında hiç lig maçı kaybetmemiştir. derbilerde de deplasmandaki bjk maçı* hariç boynu bükülmemiştir. kısaca galatasaray açısından güzel bir yıl oldu ama ülke ve ülke futbolu için aynısını söyleyemeyiz. özellikle son 3 haftada türk futbolu inanılmaz çalkalandı. hakem yumruklandı, bir takım sahadan çekildi ve malumunuz en son süper kupa rezilliği*.
  • 53
    depremde kaybettiğimiz canlarımızı, şehit olan evlatlarımızı hakkın birliğine uğurladık. ruhları şad olsun.

    fenerbahçeye karşı 2'si kadıköyde oynanan 3 maçta da kalemizde gol görmediğimiz müstesna bir yıldı.

    en kötü yılımız sen olursun umarım. senden sonra felaketin, salgının,hastalığın, savaşın değil yurtta sulh cihanda sulh'ün geçerli olduğu yeni bir yıl bekliyorum.

    haydi git sağlıcakla. hoşçakal
  • 54
    galatasaray'ın magnificient geçirdiği, geri kalan her şeyin beterin beteri olduğu enteresan yıl.

    yapılan projeksiyonların yarısı bile haklı çıkarsa, beklenen büyük istanbul depreminde yaşanacak olana kadar, bu toprakların yaşadığı ve yaşayacağı en büyük en kitlesel acıya sahne olmuştur.

    resmi rakamlara göre 50 bin küsur, resmi olmayan rakamlara göre kat kat fazla insan aramızdan ayrılmıştır. 11 ilde 13 milyon insan çeşitli boyutlarda etkilenmiş, depremden sonraki belirli bir süreliğine de olsa bu coğrafyada yaşayan herkesin yüreğine ateş düşmüştür.

    şampiyonluk maçına full takım sarhoş çıkıp fenerbahçe'ye 3 atmak dahil, geri kalan her şey biraz boş kalmıştır bunun yanında...

    geride kalanlara, yılbaşının uğramayacağı onbinlerce eve sabır ve dayanma gücü dilerim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın