• 8
    dünya kupası gibi dünya kupası grubu !! grubun her takımı farklı konfederasyona bağlı ve hepsininde güçleri denk denemese bile kan gövdeyi götürmez bu grupta.

    bizim konfederasyondan başlarsak polonya lewa-kuba-grosicki-glik'in de içinde olduğu jenerasyon ile belirli bir sistem ile gayet başarılı oynuyor ki levandowski eleme gruplarında gol rekoru kırarak geldi kupaya başarılı olmamaları için bir neden yok.

    kolombiya'ya gelince bunlardaki hücum hattı rakibe uyku uyutmaz gece kabusu olur üzerlerine çöker. kalede ospina defansta zapata gibi avrupa'da bilinen oyuncuları ile kadroları gayet geniş ve güçlü.

    senegal'in kadrosu belki de 2002 kadrolarından bile daha iyi moussa sow - keita balde - sadio mane hücumu guaye-ndiaye orta sahası ile hele de böyle bir grupta kendilerini hafife alan takımı hoplatır.

    japonya'yı son dönemde hiç izlemedim adlarına ve bende bıraktıkları genel kanıya dayanarak görünce sevindikleri bir gruba düştüklerini düşünüyorum ancak grubun diğer takımlarına bakınca en zayıf kendilerinin olduğunu ve sonucu olacaklarını tahmin ediyorum.

    ama maçların hepsinin izleyenlere zevk vereceği ise kesin gibi !
App Store'dan indirin Google Play'den alın