• 1
    bu sezon yapılan basın toplantılarına bakarak yorum yapıyorum. yönetim suçlu olmadığını, her şeyin güllük gülistanlık ,taraftarın istediği gibi olduğunu düşünüyor. teknik direktörler hep bir sonraki maçta daha iyi olacaklarını düşünüyor. futbolcuların geneli ise maç çıkışı hangi gece kulübünde sabahlasak sorusuna cevap arıyorlar. bu durumda top mu suçlu acaba!
  • 5
    galatasaray yönetimiyle sınırlandırmıyorum. bana göre galatasaray genel kuruludur...

    mesela galatasaray yönetimi ne yapmıştır? riekerink'i kurda kuşa ve futbolcuya yem etmiştir. selçuk'u kesmesine izin vermemiştir. kadro dışı bıraktıkça yasin'i tekrar kadroya aldırmıştır... adamın otoritesini sınıflayıp sonra da kötü teknik adam diye göndermiştir. podolski'yi manevi baskı ile satmış, aynını sneijder'e yapma gayretine girmiştir. muhtemelen tudor'u da mundar edecekler. mehmet özbek ve kötü transferleri saymıyorum bile.

    ama bana göre genel kuruldur. futbolda işler bazen yolunda gitmez. transferler tutmaz. bazen de acaip tutar. olur bunlar. beceriksiz bir yönetim vardır başta, onlar gider, işler düzelir. ama sezonun esas rezaleti idari yönden yapılanlardır. mesela koca galatasaray genel kurulunun ağzına bir otel inşaatını emzik diye verip sürekli aynı inşaatla oyalamak... tabi ki en fenası galatasaray'ın peşkeş çekilmesi ve genel kurulun da buna onay vermesi... son olarak özbek kardeşlerin ibra edilmesi... konuşacaksak kötü mağlubiyetler ve skorlardan önce bunları konuşalım. teşhisi doğru koyup çarpık oligarşimizi eleştirelim. çünkü içinde şu sıralar her tarafı kirli siyaset, galatasaray aklından daha fazla hakim...

    galatasaray'ın yok pahasına satılmasına göz yuman genel kurul hatalıdır. grosskreutz rezaletinden sonra özbekleri düşürmeyen genel kurul hatalıdır. kulübü dursun aydın özbek'e, futbolu mehmet özbek'e teslim edip sadece izleyen genel kurul hatalıdır.

    çok kızdık. kusurları olsa da cüneyt tanman ve bir diğer efsane alp yalman resmen kaçtı bunlardan. suçlu malesef aldıkları eğitimin hakkını veremeyen, çok kızdıkları 2 kilo kömüre oyunu satan çaresiz vatandaştan çok daha kötüsünü yapan genel kuruldur. herşeyin farkında olup hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranan, 3 maymunu oynayan, eğitimli fakat karakter koyamayan insanlardan oluşmuş genel kurul.

    biraz daha devam edersem sanırım kendimi uçurmam gerekecek...
  • 6
    1 - dursun özbok
    2 - büyük galatasaray taraftarı.

    2 maça bakardı bunları istifa ettirmek, ama ettirmedik. donk'u alırken, serdar aziz'i alırken sessiz kaldık. tribünda maç boyunca bunları kıpkırmızı hale getirmedik. başakşehir maçından sonra kendi evimizdeki ilk maçta belli olacak asıl suçlu. ses çıkmaz erken bulunan gol sonrası alkış kıyamet olursa 1 numaralı suçlu taraftar, maç boyunca ıslıklanıp rezil edilmesine rağmen hala pişkin pişkin koltukta oturursa dursun brothers olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın