• 2
    2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçında etoo'nun attığı golde hakan balta'ya çalınan faul düdüğünün haksız olduğunu ve golün nizami olduğunu düşünsem de;

    ekşi sözlükte başlık açan arkadaşlara geçen sene evimizde 3-3 biten maçta aynı etoo'nun eliyle göstere göstere attığı ve sonrasında da "futbolda olur böyle şeyler, hakem görmediyse goldür" şeklinde savunduğu golü saygılarımla sokarım... o zaman nerdeydiniz godoşcanlar?
  • 3
    videosu beşiktaş'ın ve fenerbahçe'nin lehine olanlara göre bir hayli kısa olacaktır.
    ayrıca aleyhine hatalarda da galatasaray'ın bariz şekilde diğer takımlara nazaran fazla haksızlığa uğradığı ortadadır.
    kimse kusura bakmasın ama ekşi sözlük dönemin inci sözlük'ünden daha kalitesiz bir ortam an itibarıyla. troll yuvası. daha doğrusu troll sayısı normal yazar sayısını geçti. tamamen ticari ve ne kadar tık alabiliriz temelli bir platform haline dönüştü. içinde adam akıllı entry bulmak, çöplükte para aramaya benziyor. dolayısıyla burada yazılan şeyleri pek ciddiye alamıyorum.
  • 6
    2016/17 sezonunda, galatasaray lehine yapılan hakem hatalarına örnek olarak göstegilen üç pozisyon'un sadece biri şüpheli.

    şöyle ki;

    tolga ciğerci'nin ilk faulü normal bir faul ve sarı kartlık değil. bu pozisyon sarı kart derseniz türkiye de her maç üç kırmızı çıkması lazım ki bundan en büyük zararı da yine rakiplerimiz görür. çünkü onlardaki kazmaları sayısı çok daha fazla.

    cavanda'nın pozisyonu bırakın penaltıyı korner bile değil aut. çünkü cavanda rakibinin önüne geçiyor, rakip arkadan topa yetişmeye çalışıyor. cavanda'nın rakibe en ufak müdahalesi yok. bu pozisyonda antalyalı futbolcu izlenirse kendisini nasıl yere attığı net olarak anlaşılacaktır.

    hakan balta'nın pozisyonuna gelince; burada lig tv'nin pozisyonu net göstermemesi şüphe doğuruyor. maç esnasındaki tekrarlarda da net göstermedi. hakan topa hamle yapmak için pozisyon aldığında bir tutma var ama görüntünün açısı iyi olmadığından tutmanın şiddeti tam anlaşılmıyor. lakin bu pozisyon faul olmasa dahi bu sezon aleyhimize kararlar çok daha fazla onların görüntülerini bir arkadaşımız çıkarıp ekşi sözlüğe ve galatasaray sözlüğe koymalı. hatta rakiplerin lehine pozisyonlar için de aynı şey yapılmalı.

    örneğin; bu sezonun (2016/17) ilk altı haftasında; beşiktaş galatasaray maçındaki marcello'nun eren'e yaptığı kırmızılık faulü, akhisar beşiktaş maçındaki tosiç'in son adamken yaptığı hareketi, kayseri galatasaray maçında daha 5. dakikada yasin'e yapılan penaltı-kırmızı kartlık hareketi, yine aynı maçta samba sow'un tam dört sarı kartlık hareketini, galatasaray rize maçındaki orhan ovacıklı'nın bruma'ya arkadan sarı kartlık hareketi, aynı maçta bruma ve yasin'e yapılan penaltılık hareketler vesaire bir video'ya konulabilir. bakalım hakemler galatasaray'ı doğruyor mu kolluyor mu?
  • 7
    açıkçası beni sevindiren başlıktır. zira ekşi sözlükte ne zaman böyle saçma başlıklar açılırsa galatasaray'ın şampiyon olacağının habercisi olmuştur. 14-15 sezonunda da orada açılmayan saçma başlık kalmamıştı. en komiklerinden biri de berbat bir galatasaray'ın şampiyon olması başlığıydı. neyse o sezon da ekşi sözlükteki troller sayesinde kimi zaman güldük eğlendik, kimi zaman gerildik ancak sezon sonunda ipi göğüsleyerek 4. yıldızı gözlerine gözlerine soktuk.

    taa sezon başından fetö iftiralarıyla başlayan ve aynı spastiklikle devam eden bu davranışlar şampiyonluk alametlerinden biridir. 2 hafta önce galatasaray ile oynayacakları maçı derbi olarak görmeyen tinerciler ve onların yancıları gayet iyi biliyorlar ki, galatasaray bir şampiyonluk yarışına girdiyse, o kupayı kimselere kolay kolay bırakmaz. dolayısıyla it gibi korktukları için taa sezon başından başladılar rüzgarımızı kesmek için çalışmalara. ama her şeye rağmen o şampiyonluk rüzgarını aldık arkamızı şimdilik. o yüzden kormayın, titreyin!
  • 10
    kazansa da, kaybetse de, maçı oynamadan önce de, oynadıktan sonra da, rakiplerinin maçlarında da sürekli olarak mağdur olan ve ağlayan bir takımın oluşturmaya çalıştığı kamuoyu algısına konu olmuş hatalar.

    peki o zaman bir kolaj da biz hazırlayalım, sezon başından beri üzerimize kabus gibi çöken hakemlerle ilgili? o zaman kaç saat sürer acaba o video? hakem dün bizi de delirtecek kararlar verdi onlar niye gösterilmiyor da, sadece tolga'nın falan faulleri gösteriliyor? antalya'nın attığı gol de ofsayt. o zaman eto'o 'nun gölüyle 2-0 değil maçın 1-0 olması gerekirdi değil mi kuş kardeş? ayrıca geçen sene etoo'nun elle attığı golün de bir nevi karşılığı olmuş oldu bu gol. ilahi adalet resmen...

    ben fener taraftarını çirkef sanırdım ama bu beşiktaş taraftarı iticilikte sınır tanımıyor gerçekten. fenerliler kibirli ve aşağılayıcı tavırlarıyla tepkimizi çekiyor tamam da, bunlar habire ağlıyor, gerçekten tiksindik artık.
  • 11
    diğer maçlarda diğer takımların lehine ne kadar yapılıyorsa bizim lehimize daha azı yapılan hatalardır.

    2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçı'nda yediğimiz golün ofsayt olmasını geçtim, gol öncesi orta sahada antalyalı futbolcunun yerde topu saklamasına aleyhimize faul verilmeseydi, belki o gol pozisyonu hiç yaşanmayacaktı.

    yediğimiz ve iptal edilen gol öncesi lehimize çalınan faul ise 10 hakemden 5'inin çalacağı 5'inin çalmayacağı cinsten herhangi bir standardı olmayan bir pozisyondu.

    bunların dışında tolga ciğerci ile ilgili tekrarı gösterilen ilk pozisyona sarı kartlık hareket diyenle zaten futbol konuşmak abesle iştigaldir. haaa ilk pozisyondan hiç bahsetmeyip ikinci pozisyon için abartarak kırmızı dersin elle tutulur bir yanı olur ama ilk faul hareketine sarı kartlık hareket demek komik bile değil.

    bu sebepler doğrultusunda hasiktir deyin geçin.
  • 12
    bütün tinercilerin adı gibi bilmesine rağmen itiraf etmekten köpek gibi korktukları gerçek şu ki şayet maçlar adil yönetilseydi şu an galatasaray 18 puandaydı. 10 eylül 2016 kayserispor-galatasaray maçında verilmeyen net penaltımız ve ofsayttan yediğimiz gol ve 24 eylül 2016 beşiktaş-galatasaray maçında çıkmayan net kartlar (kaçırdığımız bir ton yüzde yüz gol pozisyonu dahil bile etmiyorum. o bizim beceriksizliğimiz.) neticesinde her iki deplasmanda da 2 'şer puan bıraktık. dediğim gibi adil bir yönetim olsaydı beşiktaş'ın en fazla 12 puanı olabilirdi (26 ağustos 2016 konyaspor-beşiktaş maçında aldıkları haksız puanı da göz ardı edemedim.). buna karşılık bizim 18 puanımız vardı. şimdi sorarım size; arada minumum 6 puan olması gerekirken an itibariyle eşit puanda olmamızın sebebi sözde galatasaray'ı kayıran hakemler öyle mi? derlerdi de inanmazdim. tinerle marine edilmiş sözde şereflilikle tütsülenmiş fanatizm bir harika dostum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın