*

  • 1
    bütün sosyal platformlarda zevzekçe beşiktaşlı yorumları görecektik. eksik olmamıza rağmen şöyle kazandık böyle aldık şu şekilde geçirdikler mi dersiniz bilmem kaç yıl kupalara ambargo koyacaklarından mı dersiniz bize illallah dedirtecekleri kesindi.
    bugün ve hatta bu hafta etrafta bir sürü bjk formalı ergen görecektik böyle etrafa yiyecek gibi bakan. aslında bu konuda kendimizi biraz zayıf gördüğümden sanırım sinir oluyorum. zira bugün etrafta çok galatasaray formalı göreceğimi sanmıyorum.bu kanıksama olayı ayrıca tartışılmalı.
    spor programları riekerinkten girip eren derdiyoktan çıkacaklardı ve yeni sezon öncesi çok sevdikleri fırsat kolladıkları galatasarayda olumsuz hava yaratma iklimini bulacaklardı.
    beşiktaş kadrosu üzerine güzellemeler bir hafta boyunca ekranlarda olacaktı.olcay şahandan bence itici olmaya başlayan demeçler devam edecekti.

    artık kazandığımız kupalar sonrası başarıya sevinmekten daha ziyade bunlara benzer sevimisizlikler ile muhatap olmadığımız için seviniyor buluyorum kendimi.
    yarın iş ortamında hiç bir bjkli ile dalga geçmeyeceğim ama asıl benim için sevindirici olan bjk li ve fb li arkadaşlarımın ölçüsüz şakalarına muhatap olmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın