• 226
    güzel olmuş formalardır. parçalıyı veya siyahı almayı düşünüyorum. 4 yıldızın ilk formaları sonuçta. yıldızın üstte olmasına ise takılmamak lazım. sonuçta bir senelik olay bir daha tekrarlanmayacak ve bence formaya limited edition havası veriyor. alternatif formalar neyse de bundan sonra çıkacak hiçbir parçalıda yıldız dizilimi böyle olmayacak. hele sezon sonu şampiyonluk da gelirse efsane olur bu forma söyleyeyim. iiçime sinmeyen tek husus parçalı şort ve tozluklar oldu. inşallah maça bu şekilde çıkmazlar. sabri o tozlukları ters giyer taşak oluruz rakiplere. benden söylemesi.
  • 227
    çok beğenmediğim ama alacağım formalardır. ama bence nike antrenman tişörtlerini düz reklamsız 4 yıldızı yan yana koymak suretiyle yaparsa, tanıttıkları forma kadar satar.
    o değil de şikeci kulüp önümüzdeki sezon şampiyon olursa, bizim yönetime 4. yıldızı pazarlama dersi verebilir. ben de bu duruma delirebilirim.
    ne zaman bastınız amk formaları? 4. yıldız diye herkes ortalığı yıkarken, nasıl oldu da formalara 3 yıldızı nakşettiniz? şimdi şu formalarda yıldızların yan yana olduğunu bir hayal etsene...
  • 228
    bana kızmayın ama parçalı forma ezelden beri hoşuma gitmemiştir. çubuklular her zaman favorimdir. siyah formalar güzel olmuş. yıldızlar hoş değil. yan yana olmalı ve yeni formalara takılmalıydı. eski formalar elde kalınca böyle cambazlıklara başvurulmuş.

    kafa sosyalist gövde kapitalist, sonuç fiyasko. şimdilik 50 bin forma yaptırsaydınız da yıldızları yan yana koysaydınız. arma ile aynı kumaştan olsaydı. yıldızlar iğreti durmasaydı. dediğim forma çıkana kadar sadece bir siyah forma alıcam, dediğim forma çıkınca yanına üç tane daha ekleyeceğim.
  • 230
    bende formaları beğendim ve bir adet parçalı alacağım. yıldızın yeri takıntım çok fazla yok. bu konuda yönetime suç bulmuyorum. zira kendileri tasarımcı değil ve bu işi profesyonellerin eline bırakmışlardır. ötesinde nike kendi tasarımcıları varken, dışarıdan kişileri işe karıştıracağını pek zannetmiyorum. ancak nasıl bir tasarımcılık mantığı 4. yıldızı üste koyar onu pek anlayamadım. gerçekten bunu yaparken ne düşünüldüğünü, formayı tasarlayan kişi veya kişilerin açıklamasını rica ediyorum. çünkü hemen hemen herkes bu formayı 4. yıldızın yerine rağmen alacak gibi gözüküyor.
  • 231
    1) bok gibi formalar.

    2) 4. yıldızı bilerek üste koymadıklarından adım gibi eminim. olay çok basit, bizim sorumsuz sorumlular nike'a bunu iyice tembihleme gereği duymadılar, nike'daki galatasaray logosu direk 3 yıldızla beraber zaten. adam basmış formayı. sonra bizimkiler "hasssiktiiiiirrrr 4. yıldız nerde laaa" demişler. sonra da üzerine yapıştırmışlar. kimse bana 4. yıldızın bu şekilde durmasının bir plan ya da özellikle istendiğini söylemesin. zira dünya üzerinde bunu beğenecek kadar zevksiz biri yok.

    3) parçalı forma, en çirkin formalar listesinde zirveye oynar. şino'nun verdiği pozda aynen pijama gibi duruyor.

    4) bi arkadaşın söylediği gibi parçalı forma palyaço kıyafetinin birebir aynısı.

    5) tozluk (çorap - konç ne dersen artık) parçalı olmuş mu allah aşkına? üniversitede dikkat çekmek için "ben hippiyim bak ne kadar da marjinalim ben, saçım mavi, külodumu da gömlek yaptım" diyen tipler gibi emenike.

    6) ekşide şöyle bi resim linki buldum:

    https://i.imgur.com/PPyr7C3.jpg

    önce 3 yıldız basıp sonra 4.'yü ekledikleri tahminime kanıt olabilir.

    7) formalar bok gibi.

    daha da devam etmek istemiyorum.
  • 232
    benim çok beğendiğim formalardır. zevk meselesi herkes beğenmek zorunda değil elbette. haa beğenmesem de alırdım zaten ama şimdi daha çok içime sinerek alacağım ..

    ayrıca dört yıldız ayrı bir farklılık kazandırdı özellikle benim gibi koleksiyon yapanlar için. yıllar sonra bile farklı bir hikayesi olacak. üstelik sanki rakibin gözüne sokar gibi olmuş yıldızın tekinin yukarıya konulması.
  • 235
    hiçbir boku doğru yapamayan yönetimin sıçtığı son icraat. biz gerizekalıyız ya gidip alırız nasıl olsa. işin acı tarafı alıcaz ne yazık ki. çünkü gönlümüz elvermiyor. bu vasıfsızlar gittikten sonra dönüp galatasaray ne halde diye bakmayacaklar ama biz yine her hafta heyecandan yerimizde duramayacağız. gönül isterdi ki ülke çapında protesto olsun 1 forma bile satılmasın. nasıl akılları başlarına gelecek ama yok işte.

    edit: yıldızlar ve parçalı şort konusundaki fikirlerim. yoksa formalar alınmayacak kadar kötü değil. yazınca saçma geldi sevindiğimiz şeye bak.
  • 236
    "biz farklı olacağız" veya "4. yıldızı fenerbahçe'den önce aldığımızı göze sokmak için o yıldızı üste koyalım" gibi ergen ve saçma triplerden dolayı piç edilen formalar. nike'ın formaları sezon içinde 3 yıldızlı olarak basmış olmasından dolayı tasarımın bu şekilde olmak zorunda olması da bir bahane değil nazarımda.

    kimse kusura bakmasın, arkasına sneijder yazdırıp 4 yıldızlı formayı almayı çok istememe rağmen o yıldız tasarımını beğenmedim ve beğenmediğim bir şeye de çıkarıp 150 lira veremem.
  • 237
    ben gider gene alırım en az bir tane, nerede durursa dursun 4. yıldızı takmışız skmde bile değil, isterse göbeğe koysunlar önemli değil ama taraftarın geneline bu formaları satmak için o zlatan buraya gelecek! zlatan gelmezse huntelaar gelecek ama bir yıldız isim almadan bu formaları satamazsın. satarsın da 250.000 satarsın.

    bu arada galatasaray yönetiminin basiretsizliğini de bir kere daha görmüş olduk, iyi oldu.
  • 239
    o şort nedir öyle ? nasıl bu kadar taraftardan uzak bir şekilde hareket edebiliyorlar anlamak mümkün değil. 4. yıldızın sonradan eklendiği net belli. yönetim öyle bir anlayış ve söylemlerde bulunuyor ki ortam iyice ilk maçta yönetim istifaya götürecek. parçalı forma ve siyah forma güzel duruyor. ama heyecanlandıran formalar mı ? değil. bir bizde iç saha formasını oturtamadık. her sene muhakkak değişime uğruyor. halbu ki nike'lı ilk sezonda ki forma ne güzel formaydı. inşallah bu son senedir bu hataların yapıldığı gönlümüze göre formaları yaparlar seneye.
  • 240
    güzel olmuş formalardir. özellikle siyah formayı beğendim. ama parçalı şort olayı çok kötü. inşallah maça öyle çıkmazlar palyaço gibi. beyaz şortla çıkarlarsa gayet güzel. şu yıldız meselesini de uzatmayalım artık. adamlar aylar öncesinden üretmişler o formaları. nike firması hepsini çöpe atıp zarar edecek kadar enayi değil. aylar öncesinden söyleyecekti yönetim.

    onun dışında imkanı olan herkesin alması gerekiyor. yok yıldız transferi olmazsa almazmis, yok karşı taraf yıldız alıyormuş, morali bozulmuş. sana ne karşı taraftan ? biz galatasaray'ız.

    ne olursa olsun, gerekirse dünya başımıza yikilsin. o formayı alıp gururla giymenin hazzı paha biçilemez.

    #çay #poldi #gazver #wesley #türkiyeningururforması
  • 242
    insanların neden 4. yıldız için tepkili olduklarını anlayabildiğim formalar.

    4. yıldızı takıp takamayacağımızın belli olacağı bir sezondu. ki iki senedir böyle. yani nike bunun 2 senedir farkında olmalı. yönetimde bunun farkında olmalı. neyse sıkıntı şu abi. sen formaları bas erkenden bunda sıkıntı yok. armanın üstüne 4 yıldız değil 3 yıldızı da koyma. baktın 4 yıldız gelmedi, 3'ü bas. baktın 4 geldi, 4'ü bas. beyin bedava amk. zaten bunu cnc makinalar yapıyor. fıtı fıtı 10 saniye.

    hayır sanki formalar haziran ayında çıktı amk. 2 aydır belli 4. yıldızı taktığımız. forma 150 lira zaten kaç tane satacak ki amk :( öyle erkenden acele ile yapmanıza gerek yoktu yav. eylülde falan çıksaydı.
  • 243
    bu yönetim geldiğinde 4. yıldız kazanılmıştı. yani iddia edildiği üzere nike bu formaları 3 yıldızlı haliyle basmış, 4. yıldız gelince yeniden basmak yerine yıldızı mevcut formalara monte etmiş ise bunda mevcut yönetimin suçu yoktur. zira formalar eski yönetim zamanında basılmıştır. formalar şampiyonluktan sonra basıldıysa bunda da yönetimin "illa ki yıldız yukarıda olacak" diye bir baskısı olduğunu düşünmek saçma, öyle olsa bile, bu durumdan da tasarıma müdahale ettiren nike suçludur.

    kısacası akıl mantık çerçeveleri içinde mevcut yönetimin formanın tasarımı ile ilgili bir suçu olamaz. mevcut kusurlardan ya eski yönetim, ya da direkt olarak nike sorumludur.

    ayrıca yorumları okuyup içim acıyor. beğenip beğenmemek alıp almamak tamamen hür iradenize kalmış ve tasarımda ki en küçük bir detayı beğenmeyip almamakta da sonuna kadar haklısınız. tıpkı "ne çıkarsa çıksın ben gider alırım" diyen adam gibi. ancak "taraftarı müşteri olarak görüyorlar" kisvesi arkasına sığınıp, galatasaray 'ı para vermemekle tehdit etmek size ne kadar yakışıyor bir düşünün.
  • 245
    arkadaş ben anlamıyorm şimdi bu yönetim ya da nike bu şampiyonlukla 4 yıldız olabileceğini hiç düşünmedi mi ? ulan bu adamlar yıldız alırsa nereye koyacağız demediler mi ?
    formayı normal ürettiğinden daha az üret, ki zaten az üretmelisin çünkü şampiyon olursan herkes 4 yıldızlı formayı bekleyecek, sonra 4 yıldızlı formayı çıkarınca elinde kalanlara yap bi indirim galatasaray'ın son 3 yıldızlı forması de zor bişey mi ?
  • 247
    takımımızın adidas ile bulunan sözleşmesini sonlandırması için 2011-2012 sezonu başında ciddi tazminat ödeyen nike firmasının beğenimize sunduğu formadır.

    adidas' ın ürettiği her üründe üç çizgi görmekten bıkmış kişiler için nike nin sadeliği ve özellikle "tam parçalıya" en yakın formayı üretmesi gerçekten sevindiriciydi ancak görülüyor ki bu çizgiden uzaklaşıyoruz. parçalı forma, resimlerinde gördüğüm kombinasyon ile elbette (o şort yüzünden) tam bir hayal kırıklığı. beyaz şort ya da başka bir renk ile idare edilir.

    almalı mıyım? 2012-2013 sezonu bitmeden meşhur parçalı forma satışa çıkmış hatta son trabzonspor maçında da giyilmişti. store' larda arkasında ülker yazmayan bir seri satılmıştı.onu nasıl sırf sırt reklamı yok diye aldıysam, bu formalardan da henüz sponsor anlaşmaları yapılmadığından alacağım.
  • 249
    ulan formanın ipliği türkiye'de üretiliyor, kumaşı türkiye'de örülüyor, kesimi türkiye'de yapılıyor ama nike diye 150tl.
    ipliği coolmax bursa'da yalova'da üretimini yapan firmalar var kilo başı fiyatı, iplik numarasına göre değişiklik gösteriyor fakat fiyatları kilosu 8-10 tl arasında değişiyor.
    1 kilo iplikten en az 3 formalık kumaş çıkıyor zaten.
    kumaşın fason örgüsü 2 tl kilo başı, boyama finiş işlemleri cart curt olsun 5 tl'de o. hadi bol keseden yazıyoruz parça başı konfeksiyonu da 15 tl olsun.
    nakliye falan filan maliyeti taş çatlasın 30tl'ye gelir parça başı.
    herhangi bir tekstilciye 50tl'ye bana bunu yap store depoma yolla desen uçarak girer o işe. tasarım için de taraftar arası bir yarışma düzenle isteyen katılsın isteyen oylasın en çok oylanan tasarımı ver bizim bursa'lı tekstilciye.

    nike kim ya ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın