yaşadıklarını okumamla şoka uğradığım yazarımız. allaş eşine şifa versin onu sizlere ve biricik kızına bağışlasın. tez zamanda iyi haberlerini alırız inşallah.
80
çok geçmiş olsun, eşine sağlık, kendisine dirayet dilediğim yazar. allah yardımcınız olsun. iyi haberlerinizi bekliyoruz renktaşım.
81
çok geçmiş olsun. değerli eşine acil şifalar diliyorum.
82
guzel haberlerini bekliyoruz. cok gecmis olsun.
evladina da allah saglikli mutlu bir omur dilerim.
rabbim eşine şifa versin, en yakın zamanda güzel haberler nasip etsin. dualarımız yengeyle, başaracaktır inşallah.
88
eşinizin bir an önce sağlığına kavuşmasını ümit ediyorum. güzel yavrunuzla beraber uzun ve sağlıklı bir ömür vardır inşallah önünüzde. allah yardımcınız olsun.
89
allah yengemize şifa versin. sizlere bağışlasın inşallah. güzel haberlerin için her an sayfayı yeniliyorum. sakın pes etme umutsuzluğa kapılma abi toprağa can veren allahım elbet mucizesi gerçekleşir.