• 14
    hani bir kızla oturursunuz, muhabbet müthiştir, içinizde bir heyecan vardır. o sırada aksilik yakanızı bırakmaz ya * gazınız gelir kızın yanında çıkaramazsınız ama içten içe size rahatsızlık verir. işte kura çekiminden sonra ben de benzer bir rahatsızlık hakimdi yaklaşık 2 saattir. en kötü senaryoyu çizerek kafamda, yunanlılara ve ukrayna'ya deplasmana gidersek biz bu gruptan nah çıkarız endişesi sarmıştı ki nihayet o rahatsız edici gaz çıktı ve zorlu bir gruba düşmemize rağmen teselli edici bir fikstür avantajı yakaladık.

    şampiyonlar ligi'nin gediklisi olympiakos bana göre gruptaki en ciddi rakip. ayrıca onların elenme şekli daha bir kuyruk acısı yaratmış olabilir takıma, kesinlikle deplasmanda karşılaşmak istemediğim ilk takımdı. hem politik nedenler olsun hem de yıllardır iki ülke arasında süren sportif rekabetlerde ** hep bizden üstün olmayı başardılar maalesef. bu açıdan benfica deplasmanına gitmeyi tercih ederim. ikinci takım ise metalist ki gördük ki adamlar kendi sahalarında baya iyi top oynuyorlar ve bizim için en tehlikeli olanı da atağa hızlı çıkıyorlar. iklim şartları da göz önüne alındığında metalistle de kendi sahamızda oynamak büyük avantaj çünkü rakiplerimiz deplasmana kara buza gidecekler. hertha berlin'e gelince ben uefa kupası zamanı dortmund maçındaki atmosferi görmek istiyorum. hadi gurbetçi kardeşler iş başına ali sami yen'i oraya taşıyalım.

    sonuç olarak endişeli bir hal alan * kura çekimi fikstürün açıklanmasıyla bir nebze rahatlamama neden olmuştur. ilk maçtan alacağımız olimpiakos galibiyeti bize tur kapısını açacağını düşünüyorum. ama top yuvarlak, takımın başında skibbe, sakatlar ordusu endişem de yok değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın