• 1
    uefa uluslar ligi 2018 grubumuzun son maçı. 78. dakika oynanıyor ve 2-0 isveç önde. deplasmanda 3-2 yendiğimiz isveç, grubu lider tamamlayacakken biz küme düştük! şu önemli maçı veren bir türk televizyonu yok. tff başkanı hala istifa etmedi. lucescu hala görevde. şu tümceleri peşpeşe okuyunca insan çıldırıyor. sözlükte bile bu kadar futbolu ve ülkesini seven adam bu maçın başlığını açmamış. maçın 78. dakikası oynanırken başlık açılmış oldu. ne hallere düştük. çıldırmamak elde değil!
  • 2
    ülkeden her alanda oldugu gibi bu alanda da ümidi kestigimiz icin ilgi cekmeyen mac. 4 saat once ukrayna ile macimiz oynanmis. ne gidip tv veriyo mu diye baktim, ne de saatini ogrenmek icin googleda arattim. sadece futbol konustugumuz whatsapp gruplarinda bir kisi bile bugun mac var demedi. 30 yasina geldim sayilir, bu kadar milli duygudan yoksun bir ulke profili gormedim daha once. cocuklar mahalle maci yapsa balkondan izleyen insanlariz, milli mac icin televizyona bakmaya tenezzul etmiyoruz. bu noktada hepimizin bildigi seyleri yazmanin kimseye faydasi yok onu da biliyorum da iste insan kizginligini boyle yazdikca dizginliyor ancak.

    suc bizde degil, bizi tiksindirenlerde. daha 5 dk once euro 2008deki cek cumhuriyeti maci ozeti instagramda denk geldi, oturup izledim. aradan 10 yil gecmisken bir ozet bile bana bugun oynanan bir milli mactan daha cazip geliyorsa ben sorunu kendimde aramam.

    lanet olsun bizi bu takimdan sogutanlara...
App Store'dan indirin Google Play'den alın