• 1
    --- alıntı ---

    yeni sezon hazırlıklarına sırbistan'ın belgrad şehrinde devam eden ve uluslararası turnuva'da ilk maçına çıkan galatasaray kadın basketbol takımı, vrbas medela'yı 97-58 ile geçti. cansu köksal ve yvonne anderson'un öne çıktığı maçta sarı kırmızılı ekibimiz ikinci yarıdaki üstün oyunuyla farkı açtı.

    karşılaşmaya ışıl alben - yvonne anderson - pınar demirok - cansu köksal - inci güçlü beşiyle başlayan marina maljkovic, ydü bgd karşısında da denediği 4 kısalı oyun sistemiyle maçın ilk dakikalarında özellikle hücumda etkili oldu. ilk 5 dakikası galatasaray'ın 10-8 üstünlüğüyle geçilirken iki takım da dengeli oyunu tercih etti ve galatasaray ilk çeyreği 19-17 önde kapattı. ikinci çeyreğe 5 dakikada 12-0'lık seriyle başlayıp bir anda öne fırlayan takımımız kalan bölümde medela hücumlarına direnemeyince yine maç dengeye geldi ve ilk yarıyı galatasaray 37-32 önde kapattı.

    üçüncü çeyreğe de ikinci çeyreğin başında olduğu gibi etkili hücum ve savunma performansıyla 7 dakikada 19-4 seri yapan sarayın sultanları bu kez rakibinin direncini iyice kırdı ve üçüncü çeyrekte 34-9 önde geçtiği 10 dakika sonucunu 71-41'e getirdi. son çeyrekte de üstün oyununu devam ettiren takımımız mücadeleden 97-58 galip ayrıldı ve sırbistan kampındaki ilk maçında ilk galibiyetini elde etti. karşılaşmanın istatistikleri ise şu şekilde oluştu:

    https://1.bp.blogspot.com/...B/s1600/m3lA6-c3.jpg

    --- alıntı ---

    http://www.fcnblog.com/...biyetle-basladk.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın