2022-23 EuroLeague Play-Off 3. Maçı
21:30 Belgrad Arena
80 - 82
  • 1
    real madrid deplasmanda 82-80 kazanarak seride durumu 2-1'e getirdi ve süpürülmekten de kurtuldu. maça partizan çok iyi başladı, ilk çeyrekte 13 sayılık farkı da buldu ama daha sonra madrid geri döndü ve maç sonuna kadar kafa kafaya giden maçıı real kazandı.

    madrid'de walter tavares 26 sayı, 11 ribaund, 3 blok, 3 asistle maçın yıldızıydı. 14'de 11 isabetle acayip bir maç oynadı.

    şimdi sırada 4.maç var ve yine partizan'ın sahasıbda oynanacak. partizan'da takımın yıldızı kevin punter cezası sebebiyle yine olmayacak. diğer önemli isim lessort'un cezası bitiyor ve 4.maçta sahada olacak. real'de ise cezası bu maçla biten gabriel deck sahada olacak. yabusele'nin cezası devam ediyor ve seri sonuna kadar ve hatta real finale kadar gitse bile bu sezon euroligde oynayamayacak.

    bu arada maç öncesinde partizan'ın bu maçı kaybetmesinin hayırlı olacağını düşünen partizanlı sayısı çok fazlaydı. seri bu akşam bitse kevin punter eurolig yarı finalinde oynayamayacaktı ve bu da partizan için gerçekten büyük dezavantaj olacaktı. partizan maçı kazanmak için çok uğraştı ama kaybettikleri için çok da fazla üzüldüklerini sanmıyorum. partizan hala seride daha ağır basıyor. tavares bir daha böyle bir maç çıkarabilir mi orası biraz muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın