• 1
    bayanlar voleybol ligi ilk hafta erteleme maci. saat 17:30'da baslayacak olan karsilasma ntvspor'dan naklen yayinlanacak. ilk macimizda kendi sahamizda bursa buyuksehir belediyesi'ne 3-2 maglup olmustuk. ayni bursa ilk hafta macinda eczacibasini yine ayni skorla devirmisti.

    mac burhan felek spor salonu'nda. bu aksam herhangi bir plani olmayan arkadaslar destegini esirgemesin.
  • 4
    maçın hafta içi olma sebebi erteleme maçı olmasıdır, maça gelecek olursak erkek basket takımı için ne eleştirilerde bulunduysak bu takım içinde geçerli, öncelikle takım mühendisliğinin iyi yapılamaması galatasaray bayan voleybol takımının 6 yıldır en büyük hastalığı (son 2 yıl daha az olsa da 6 yıldır iyi yatırım yapılıyor), geçen sezonda var olan eskiler artarak devam ediyor.

    nadia centoni tecrübesiyle iyi performans vermeye devam etse de fark yaratmıyor, charlotte leys geçen sezon da vasattı bu sezon aynı çizgide devam, verebileceği katkı sınırlı ve neden sözleşme yenilendi anlamak mümkün değil.

    elinde zaten genç ve milli orta oyuncular varken ve bunlara sinead jack eklenmişken gidip bir yabancı hakkını daha orta oyuncudan yana kullanmak açıklaması zor olan bir durum, birde elindeki özge nur gibi bir oyuncuyu yolluyorsun.

    yerli oyuncu durumu ise tam bir facia, plaseden başka vuruş yapamayan yapsa da top öldüremeyen bir güldeniz ve neden alındığı belli olmayan bir seda, takıma vermeleri gereken katkıyı veremiyorlar vermeleride şu saatten sonra imkansız.

    koç konusuna gelirsek geçen sezonu hiç saymıyorum bu günkü vb maçının 3. setinde durum 22-20 lehimize iken ve sonrasında yaşananalar bile baya bir fikir edindirebilir, bu takım ne hikmetse önemli maçlarında, önemli setlerde maçın sonlarında önde olsa bile set/maç kazanabiliyor, elimizle set/maç vermek artık bir gelenek oldu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın