• 3
    stadyum ve taraftar profili gerçekten çok ilginç. mütevazi bir takım tabi ki, ama üstüste 3 pasta, oyuncularının attığı bir çalımda çılgınlar gibi sevinen taraftarları var. bir yandan sempatik geliyor bana bu tarz ülkelerin futbol ortamı, ama bir yandan da garip. belçika, avusturya gibi ülkelerde de sıkla görülüyor, football manager oynama isteği uyandırıyor bünyemde..

    diğer bir nokta da zeminin berbatlığı, top sektikçe kum yükseliyor zeminden, futbol oynamak zor olur haliyle. lakin futbola gelecek olursak, ilk yarı itibariyle hayal kırıklığı. malesef ülke takımlarımız, buna biz de dahiliz, şu elemelere bir türlü hazır çıkmıyor, çıkamıyor. rakibin ligi başlamış olabilir, ama senin görevin de bu maça hazır çıkmak, kazalara şans vermemek. malesef son yıllarda çok takımımız elendi bu şekilde, bizden çok daha düşük görünen takımlara, ülkelere.. adamlar kendi liglerinde sonuncu sıradaymış, bursaspor'un finlandiya lig sonuncusuna karşı böyle oyun göstermeye hakkı yok, bazen düşünüyorum ben mi panik yapıyorum, sabırsız davranıyorum diye ama, hakikaten rakibin tek oyuncusu bizim bank asya'da oynayamaz, haliyle de farklı şeyler görmek istiyoruz, ama sonuç, rakibin kaçırdığı pozisyonlarla dolu ilk yarı. umarım ikinci yarıda gerekeni yapar bursa.
  • 6
    rakip takımda fazla değil 2 tane yetenekli oyuncu olsa bursasporun duman olacağı karşılaşma. rakip takım bizim 2.lig ayarında oyunculardan kurulu olmasına rağmen bursa spor hiçbir şekilde varlık gösteremedi. eyvallah saha zemini rezil durumda fakat bu tür bahanelerden artık vazgeçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. takımlarımız kesinlikle bu tür maçlara hazırlanmakta güçlük çekiyor. ya rakibi küçümsüyorlar ya da maç tarihine kadar yeterince hazır olamıyorlar. dün fb, bugün bursa spor. umarım bursa en azından bir gol bulur ve kendi sahasındaki rövanş maçı için kendi adına bir şans yaratır. fakat durum hiç iç açıcı gözükmüyor.
  • 7
    'zemin berbattı, rakibimiz ligleri başladığı için hazırdı' vesaire tarzı cümlelerle geçiştirelecek maç. finlandiya ligi sonuncusuna yeniliyor bursaspor(!) lafa gelince büyük camia bütün takımlarımız gibi, örneğin transfer masasında oyuncuları için 3-4 milyon eurolardan açarlar masaları. ülkenin takımlarının alayı böyle aslında, transfer yapacakken hep kendimize avrupanın elit takımlarından oyuncu beğeniriz, liverpool'dan, arsenal'den, juventus'tan ayrılan oyuncuları yakıştırırız takımlarımıza. oyuncularımız da keza, yıllık ücretlerini onlara göre ayarlar, çok para ister. ne hikmeste bir tek futbol sahasının içinde büyük olamıyoruz anasını satıyım. çıkın diyin ki, biz buyuz, anlamıyoruz futboldan, sadece bik bik ötmeyi, bahane üretmeyi biliyoruz, biz de ses çıkarmayalım. ama çıkıp büyük hedefler, büyük bütçelerden sonra finlandiya lig sonuncusuna yenilmek hakikaten acı. tam tersini düşünüyorum, samsunspor, finlandiya lig liderini samsunda yenebilir miydi, ihtimal vermiyorum. bunun ağustos'ta, ocak'ta, ekim'de oynamakla alakası yok, avrupanın bütün büyük ligleri aynı tarihlerde başlıyor, hiç bir temsilcisi böyle gubidik takımlara sürpriz yaptırmıyor, bir profosyonel bizim ülkemiz herhalde. birazdan göreceğiz bakalım, marsilya'nın ligi de başlamadı ama nasıl oynayacak izleyeceğiz hep beraber. yazık günah yemin ederim, binlerce insan sizi karşılıksız destekliyor, bu vurdumduymazlıktan başka bir şey görmüyorlar. avrupanın bütün küçük kulüpleri, kura çekimlerinde türk takımları gelsin diye dua ediyordur herhalde, alayına tarihi zafer yaşattık. evet, çok sinirliyim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın