• 897
    bazı ülkelerdeki sözde ermeni soykırımı tasarılarını sık sık gündeme getirip insanların bilinç altına yerleştirme çabalarından farkı yok. gerekli ortam sağlandığında ise oldu bitti ile gerçekleştirilmesi kaçınılmaz. bugün olmasa yarın birgün bunların güdümündeki federasyonun kararı ile kucağımıza bırakılacak. vakit kaybetmeden, bu konunun son kez ve ebediyen kapatılması gerekiyor.

    üstelik formalardaki şampiyonluk sayısını gösteren yıldızların kullanımı da zorunlu tutulmalı. eziklik yapıp ben istemiyorum diye yıldızsız formayla çıkmak kimsenin inisiyatifine kalmamalı. ya tamamen kaldırılsın ya da herkes mecburen koysun o yıldızları.
  • 898
    bu konuda tff'nin yapabileceği herhangi bir şey yok. çünkü tff'yi alakadar eder bir konu yok. doğrudan hükümetin mevzusu. mevzubahis olmayan şampiyonlukları vermek olsaydı nihat özdemir zamanında zaten verirlerdi bu kararı şikeci ezikleri susturmak için. kaldı ki nihat özdemir fenerbahçe'nin iki numaralı adamıydı. bunlar o kadar yüzsüz bir camia ki hem olmayan şampiyonlukları istiyorlar hem de çok ciddi bir maddi talepleri var. zaten bu kararın verilmemesinin nedeni de istedikleri maddi talep. maddi taleplerinden vazgeçsinler emin olun bunları susturmak için verirler birkaç tane şampiyonluk. kılıfına uydururlar yani.
  • 899
    bu hikayenin en komik kısmı şu; aynı sezonda oynanan türkiye futbol birinciliği ile milli küme turnuvasında fb hangisinde şampiyon olduysa o’nu da saymış, diğer turnuva 1.sini de şampiyon saymış, sonra bunu nasıl kılıfına uydursak aynı sezonda 2 şampiyon mu olur diye arayıp tarayıp italya’da 2 federasyon varken bunlar birleşme kararı alınca bunun şerefine sadece o sezon için 2 şampiyon olsun demiş, bu olayı bulmuşlar. hayır bu alakasız olay yaşanmasaydı neyi emsal göstermeye çalışacaklardı, milli küme (maarif kupası) oynandığı dönem maarif bakanı saracoğlu idi, o’na zamanında sorduk, en şampiyon sizsiniz demişti falan derlerdi herhalde.
  • 900
    asla lehlerine veya aleyhlerine bir karar çıkmasını istemiyorlar, onlarda biliyor ki gazete küpüründen şampiyonluk olmaz. köpürttükçe köpürsün ki gerektiği zaman bu konuyla gündem değiştisinler. şuana kadar istedikleri oluyor ve federasyonlar hiç birşey demiyor. zaten ülkede yalancıya dolandırıcıya birşey olmadığından bunlarda bu işin ekmeğini yiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın