2010-11 Türkiye Basketbol Süper Ligi 10.Hafta Maçı
15:00 Sinan Erdem Spor Salonu
107 - 67
  • 1
    107-67efes pilsen'in üstünlüğüyle sona ermiştir.
    - savunmasız, özellikle efes pilsen'in yüksek şut yüzdesiyle oynadığı karşılaşma olmuştur. biraz zevksiz geçmiştir.(bkz: her atılanın girmesi)
    - efes pilsen için sevindirici tarafı oynayan her oyuncunun sayı kaydetmesi ve katkı vermesi.
    - ender arslan sezon başından beri ilk defa bu kadar süre aldı. ve pera'ya gerekli mesaj gitmiştir umarım.
    - efes pilsen 12 kişilik rotasyonunun tamamı bu maçta süre aldı.
    - ender'in kendi pota altından attığı son saniye mucizesi, l.roberts'in over-ball olan hook shot'ı ve maç sonunda efes'li oyuncuların engelli vatandaşlarla vakit geçirmesi bu heyecansız maçta akılda kalan enstantaneler olmuştur.
    - ayrıca efesliler taraftar grubunu da taktir etmek lazım. basketboldan anlayan gerçek basketbol taraftarlarıdırlar kendileri. 15 bin basketboldan anlamayan taraftarın olmaktansa seni hiçbir şartta yalnız bırakmayan taraftarın olsun daha iyi.
    - aliağa petkim'de ise yabancı konusunda belirsizlikler devam ediyor galiba. halil üner maçtan sonra gerald fitch gelecek dedi ama coleman gidecek demedi. gidecek isim kim olacak hala belli değil sanırım.
    - geçen hafta bize karşıda oynadıkları maçta olduğu gibi j.randle'ın performansı aliağa için belirleyici genelde sayı atmasında bi sorun yok ama g.fitch'de gelirse randle rolü ne olur biraz soru işareti.
    - bu arada gerald fitch eski galatasaray'lı ve sakız çiğneyenler ekolünden gelir fazla maçı sallamaz yürüyerek min. 20 sayı atar savunmada sakızını çiğneyerek rakibini izler.

    maçın yıldızı > ender arslan : 22 dk-17s-2rb-7as-1tç-6/7 saha içi isabeti
    baba kontenjanından oynadığı söylenen kaan üner 23dk-3s-1rb-1as-1tç-1tk
App Store'dan indirin Google Play'den alın