• 1
    8 mart fenerbahçe galatasaray maçından sonra fenerli piarcılarıların yeni sıçmığı.
    bu güruh galatasaray karşısında nasıl bir pskolojik eziklik içindeyse 16 yıldır gelenek diye bir saplantıya inanmışlar gören de 16 yıldır karşımızda 70'lerin liverpool'u her maçı parselleyen avrupa'nın gözbebeği falan var sanacak. 12 mayıs 2012'de kadıköy'de kalkan kupadan sonra sonra arsızca utanmadan seneleri sayanlar var. uyuma ey piarcı senin sahandan this is kadıköy'den şampiyonluk kupası senin elinden alınıp senin sahanda kalktı. utancını saklamak için siyasete operasyona bel bağladın, böyle bir hezimet, eziklik yaşanmamış gibi hala yok gelenek her sene böyle laf güzerlıkla mastürbasyon yapma. senin yaktığın stad, ışıkları kapatman 100 yıl sonra da olaydır 200 yıl sonra da bırak 16 yıl yenememeyi 14 yıl şampiyonluk bekleyenlere onun çocuklarına yutturamazsınız kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
    saymakla bitmeyecek rezilliğin var 16 yıl önceki günden bugüne bak yenilme sportif olay demiyorum kepazeliklerin bile bitmiyor,

    -derbi nefretini sen getirdin samanlı idrarlı yumurtalı deplasman gecelerine.
    - galatasaray'ın altında ezikliğini 3. yıldız takıldığı gün formalarına yıldız bastırdın utanmadan mızıkçılığınla
    - derbi sonraları cinsiyetçi, küfürlü anonslar sen başlattın kimi zaman adam değilsin diye bağırttın kimi zaman bilmem ne karısı...
    - elle kolla atılan günlerinde ilahı adaletin tekerrüründen habersiz hindiler çıkardın, başkanın 4 defa istifa edip 5 defa geri döndü sırf sarı kırmızı manşetleri hazmedemediği için
    - başarıya giden her yol mübahtır dedin şike yaptın , avrupa'da ceza aldın, siyasilerle bir gün ak dedin bir gün kara beni kurtarınclık oynadın.
    - muz atanları , sahadaki ırkçıları sapkın ahlaksızları savunup basın toplantılarında aklamaya çalıştın utanmadan
    bak spora daha geçmedim masa başı oyunların, bel altı kahpelikler 16 yıl önce bugün yoktu.

    spor olarak da sayalım madem seneleri saymayı çok seviyorsun,
    - türkiye'deki ezikliğini yaşadığın camia bu ülkeye 2 avrupa kupası getirmemiş, iskeletini oluşturduğu milli takım kadrosu dünya ve avrupa 3.sü olmamıştı.

    - ilk şike girişimini sonunda şampiyonlukla meyvesini toplayacağın 2001'de ankaragücü maçında denememiştin.
    - 16 dakika bak 16 seversin uzayan maç oyanmamış, adaletin tokadını yememiştin.
    - biz çok büyütmediğimizden midir nedir 5 tane yiyip türkiye kupasında morarmamıştın. hatta o maçta rekor kırıp aldığımız galibiyeti koskoca 2 gün inanır mısın 2 gün konuşmuştuk.
    - this is kadıköy'de 2-2 mi soruları daha sorulmamıştı. timsah yürüyüşü şenlikleri, ilk şükrü saraçoğlu yangını yaşanmamıştı.
    - ve o senin kadıköy'ünde halı altına süpürmeye çalıştığın olmamış gibi davrandığın kupa daha kalkmamıştı.ikinci kadıköy yangını çıkmamıştı. utanmazlık bölümüne hazmedemediğin kaçan şampiyonluklarda çoluk çocuk ayırmadan tımarhanelik gibi saldırdığın günleri koymadım.

    o kupa senin devrelerini yakmış evladım tamam yendik dersin derbi kazandık dersin ama 16 yıl gelenek dersen sana koskoca bi siktir çekerler. 16 sene önce bugün aziz daha delirmemiş, fenerli kafası bu kadar olgunlaşmamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın