• 3
    ilk periyota iyi başlamıştı barça , farkı 8'e kadar çıkarmıştı tomic'in önderliğinde. ne olduysa tomic-dorsey değişikliğiyle beraber oldu. o andan itibaren bir daha toparlanamadılar oyun düzeninden koptular. bunu fırsat bilen madrid bütün maçı o momentumla götürdü ve en ezeli rakibine tarihi bir hezimet yaşattı.

    andre tomic takımının en iyisiydi, başarılı pas organizasyonları hep onun üzerinden gerçekleşti sistemin merkezindeki adamdı bu sezon çoğunlukla olduğu gibi.

    navarro abimiz çok etkisizdi artık it's time to go dedirten bir maç çıkardı. 3.lük maçında 30 atıp beni haksız çıkarması muhtemel o ayrı.

    saga, marcelinho, nachbar hayalet rolünü üstlendiler maç boyu ve iyi iş çıkardılar.

    joey dorsey barça'nın başına gelen en kötü şey... ilk periyotta belki maçı koparacaklarken hezimete kapı aralayan kişi oldu.

    rodriguez hocaefendi yine muazzam bir maç çıkardı severek coşarak izliyoruz. bir adamın oyunun kaderini nasıl değiştirebileceğini her maç bize tekrar tekrar gösteriyor. onun takımda olması diğer oyuncularının performanslarını arttırıyor.

    mirotic'i izleyince diyorsun çok tecrübeli adam büyük işler yapıyor zaten sakallı hafif kırışıklı bir yüzü de var ama adam 23 yaşında. takımı sırtlayan 3 küçük adamın yükünü çok çok hafifletti ve bu hezimette büyük payı var.

    rudy fernandez'e çok iş düşmedi, beklenenin altında bir performans ortaya koymasına rağmen göze çok batmadı çünkü tır gibi madrid vardı bu maçta. bu maçın kendi adına telafisini finalde yapacaktır başkan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın