• 1
    ilk yarı 45-40 efes üstünlüğü ile tamamlandı. zevkli ve güzel bir mücadele oluyor. doğuş balbay dışarıdan attığı kritik üçlüklerle maçın dengesini değiştirdi. mc collum ara ara düzen dışı hareketler yapsa da takıma fayda sağlıyor. ledo ise efes cephesinde bu yılın en güçlü isimlerinden biri olacağını her maç daha kalın çizgiler ile göstermekte. stimac transferi ile birlikte efes pota altında dunston ile birlikte sağlam bir rotasyona imza atmış. diğer cephede ise melli beklentilerin çok gerisinde henüz takım ile uyum sağlayamamış. guduric yanlış tercihler yapsa da büyük bir potansiyel olarak gözüküyor. obradovic bu adamdan 2 yılda sağlam bir oyuncu oluşturur. melih ise milli takımdaki iyi formunu lige de yansıtmayı beceriyor. wanamaker ise her zamanki gibi, boşluğu buldu mu hızlı hücumda affetmiyor. son topa kalan bir maç izliyor olabiliriz, bakalım ikinci yarı nasıl sonuçlanacak? favorim efes.
  • 2
    4.ceyrek efes 73-60 onde. fb dagilmis durumda efes hm savunmada hem hucumda akilli oynuyor. daha faul yapmadi efes fenerin faul hakki doldu siz dusunun gerisini.

    edit: fbnin faul hakki var yanlis gormusum. ayrica bunlari yazdim efes sayi atamadi fark 4 sayiya indi. fb inanilmaz savunma yapiyot.

    edit 2. son 2.05 var 76-75 efes onde. fener banko kazanicak gibi.

    edit 3: fb yenecek dedim tabi ki yenemedi efes 84-80 aldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın