yav biz ne seyrettik. her atakta gol buldu bayern.
111
sözlüklerini yeni açan seyirciler aldanmasın, basketbol değil futbol maçı.
14
9. dakikada suarez karşı karşıya kaçırdı, hareketli bir maç oluyor. yazarken bir top da direkten döndü.
20
1-2. çok güzel bir gol ile bayern öne geçti.
28
bayernin 8 kişiyle barça kalecisinden itibaren bastırdığı maç. inanılmaz bir fizik güçleri var. bakalım 60tam sonra bayernlilerin dilleri dışarı çıkacak mı?
131
pas futbolunun çöktüğü maçtır.
30
gnabry attı, 1-3 oldu.
bayern şov yapıyor. kusursuzlar.
33
tarihin en keyifli maçlarından biri kesinlikle.
42
inanılmaz gerçekten inanılmaz, başka denecek şey yok. çok değişik bir skor ortaya çıkabilir.
2
kazanan tarafın kupayı alması zerre şaşırtmayacak erken final.
iki takımın arasında oynanan maçlara bakarsak; 1995-96 uefa kupası yarı final ilk maç almanya'da 2-2 bitmiş, ispanya'da 2-1 kazanan bayern finale yükselip oradan da kupaya uzanmış. 1998-99 ucl gruplar evinde 1-0, deplasmanda 2-1 kazanmış bayern, o sezon finalde meşhur 26 mayıs 1999 manchester united bayern münih maçında kaybettiler son 2 dakikada.
yakın tarihe doğru geliyoruz; 2008-09 ucl çeyrek final, efsane barcelona kadrosu daha ilk yarıdan 4-0 yapmıştı, maç da öyle bitti, almanya'daki maç 1-1 bitmişti, sezon sonu barca kupaya uzanmıştı.
2012-13 ucl yarı final, 4 sezon öncenin rövanşı bir bakıma, bu sefer bayern'de korkunç bir kadro var ve barcelona'yı 4-0 yeniyorlar, yetmiyor nou camp'ta da 3-0 yeniyorlar, sezon sonu kupaya kavuşuyorlar.
2014-15 ucl yarı final, son 15 dakikaya kadar 0-0 giden maçta messi damga vuruyor ve 3-0 kazanıyor barca evinde, rövanşı bayern 3-2 kazansa da barca finale çıkıyor ve şampiyon oluyor.
şampiyonluk maçı olabilir gerçekten. şöyle bir olay da var ki bu maçı kazanan man city-lyon eşleşmesinden gelecek takımla oynayacak. güzel maçlar bekliyor bizleri.
72
2-5. neler oluyor!?!
73
bayern umutlanmaya bile izin vermiyor.
2-5.
134
8-2'lik efsane maç. pandemi döneminde boş statlarda oynanıyordu maçlar.
üzerinden 4 yıl geçmiş olması acayip. (bkz: tarihte bugün)
76
alphonso davies barcelona sağ beki semedo'nun içinden geçerek sıfıra indi ve al da at dedi. 2-5 skor.