• 1
    saat 16:30'da niksar spor salonun'da gerçekleşecek maçtır.

    bir niksar'lı olarak memleketime ilk kez galatasaray'ın bir branşının a takımı geleceğinden büyük heyecan duyduğum maçtır. bir yandan keşke orada olabilseydim diyerek iç geçirirken bir yandan da yürüyedur be niksarım diyerek bu ve benzeri maçların tekrarlanmasını canı gönülden istemekteyim.

    --- alıntı ---

    galatasaray yurtiçi kargo erkek voleybol takımı, aroma erkekler birinci ligi 1. hafta mücadelesinde 12 ekim 2011 çarşamba günü, saat 16.30'da, niksar spor salonu’nda niksar belediyesi ile karşılaşacak.

    yeni sezon öncesi yuriçi kargo ile birleşerek büyük adım atan takımımız aynı zamanda pamukspor ile yaptığı anlaşmayla da kurumsal olarak çok önemli bir atılım yaptı.

    yeni sezon kadrosuna ulaş kıyak, erhan dünge, salvador hidalgo oliva, kervin pinerua, serdar semerci, akif gürgen gibi önemli takviyeler yaparak zirveyi hedefleyen galatasaray yurtiçi kargo’da niksar belediyesi maçında tek hedef galibiyet.

    1. lige yeni yükselen tokat ekibi niksar belediyesi ise sezona gençlerden kurulu bir kadro ile başlıyor.

    niksar belediyesi karşısında takımımıza başarılar dileriz.

    http://gss.gs/Pm

    --- alıntı ---
  • 2
    niksar belediyesi 0 – 3 galatasaray yurtiçi kargo

    galatasaray yurtiçi kargo erkek voleybol takımı, aroma erkekler birinci ligi 1. hafta mücadelesinde niksar spor salonu’nda niksar belediyesi'ni 0 - 3 mağlup etti.

    niksar belediyespor: seyhan, iskender, taner, tunay, recep, hacı mehmet, ( ahmet, burak, hüseyin, akif)

    galatasaray yurtiçi kargo: ismail cem, kemal, caner pekşen, hidalgo oliva, erhan, ferhat, (caner dengin, serdar, murat han)

    setler : 16-25, 22-25, 15-25

    süre: 23, 25, 21 (69 dakika)
App Store'dan indirin Google Play'den alın