8
süresiz dendiğine bakmayın 1 hafta bay geçilir devam edilir. 10 gb sınırsız internet paketi gibi yani. 1 hafta boyunca süresiz ertelendi diye düşünebilirsiniz.
ben bu ülkede 1 haftaya unutulmayacak gündem olduğunu düşünmüyorum. kimin kıymeti var ki halil umut meler'in olsun? en basitinden düşünün doktor öldürüldü diye doktorlar iş bırakma çağrısı yaptığında ana bacı küfür yiyorlar. diğer rezaletlerle kıyasladığınızda 1 haftanın bile türkiye şartlarında muazzam bir rakam olduğunu görebilirsiniz.
5
euro 2024 öncesi hali hazırda sıkışık olan takvimin iyice sıkışması durumu… artık 3-4 ay kala türkiye kupası maçlarıyla birlikte full çarşamba pazar maçlarına hazır olun… squid game gibi artık sağ kalan şampiyon olacak şimdiden geçmiş olsun…
ayrıca bu takvimden sağ çıkan takıma şampiyonluğun yanı sıra gazi unvanı da verilmeli...
13
1 haftadan fazla süreceğine sokaktaki kedilerin bile inanmadığı olay. ricayla talimatla küme düşmenin bile kaldırılabildiği bir futbol organizasyonunda, bir kulüp başkanı hakem dövdü diye radikali geçtim radikalimsi bir tepki verilebileceğini düşünmek biraz hayalciliktir.
12
istersen 1 ay ertele. geri döndüğümüzde hakemler daha iyi maç yönetecek mi?
hakemleri gördüğünüz yerde rahatsız edin, huzursuzluk verin diyen başkanlar aynı hafta fair play ödülü alacak mı?
7
ligler 1 veya maksimum 2 hafta ertelenebilir. boş takvim nerdeyse yok, gs ve fb'nin avrupa maçları üstelik kupa maçları. 20 mayısta normalde süper lig bitiyor. şampiyon olacak takımın kutlaması ve s. dedikte bu oyuncular milli takımla kampa katılmalı. 14 haziranda euro-2024 başlıyor. ondan önce zaten türk milli takımının hazırlık maçları var. mantıklı olan 1 hafta ertelemek.
10
bir nevi 2023-2024 sezonunda erken devre arası tatiline girilmesine sebep olmuş olan karardır.
fikstür çok sıkışacağı için başka da ara olmaz sezon bitene kadar.
yayıncı kuruluşun baskılarıyla da en fazla 2 hafta sürer bu süresizlik.
fb ile yapacağımız süper kupa finali ise yabancı hakemler ayarlamazlarsa hiç oynanmaz diye tahmin ediyorum. çünkü ertelense hangi zamana ertelenecek. fikstür çok sıkışacak. türkiye kupası'nın bile tehlikeye girebileceğini düşünüyorum.
30
akp'nin artık alışıldığı üzere göstermelik hareketleri. bu ülkede somali başkanının oğlu bir kuryeye arkadan çarpıp onun ölümüne neden oldu, sonra da elinin kolunu sallaya sallaya gitti ülkeden ve adalet bakanına bu soru sorulmak istendiğinde bakan bey ''gündemimiz gazze'' dedi.
akp böyle bir parti. ahlakı, vicdanı bu adamların. siyasal islamcı için tek gerçek paradır. göreceğiz ne olacağını bu işlin sonunda. yayın gelirlerini artırmak için play off falan gelir muhtemelen.
6
bence süper kupada da değişiklik olur. yeri ve zamanı konusunda.
9
bu hayatta hiçbir şey insan hayatından daha değerli değildir.
eğer ki çevrenizde bu erteleme kararını eleştiren, ona yaradı buna yaramadı diyen herhangi bir kişi varsa oturun bir düşünün.
yanlış attığınız bir email’den, yaptığınız bir işlem hatasından, bir siparişi geçiktirdiğinizden, yanlış yola sapmanızdan, kısacası işinizi yaparken yaptığınız bir hatadan dolayı öldüresiye dayak yediğinizi ya da çocuğunuzun böyle bir dayak yediğini hayal edin.
kinle, nefretle yoğrulan, eğitimsiz bir toplumun çöküşüdür bu.
etrafında yaşanan binlerce haksızlığa, hukuksuzluğa rağmen, futbol afyonula uyutulmaya çalışılan, her geçen gün daha da cahilleştirilen bir toplumun devrilmesidir.
umarım çok daha büyük bir yıkımın başlangıcı olur bu akıllara ve insanlığa sığmayan hadise.
varsın olmasın, adı batsın, futbolmuş.
hiç bir şey bir insanın canından değerli değil.
11
çok önemli maçımız var bizim futbolcuların konsantrasyonunun bozulmasından korkuyorum inşallah bozulmaz.
25
perşembe-cuma gibi karardan dönerler. sonra halil umut meler'in ilk yöneteceği maçta futbolcular hocaya büyük bir çicek verir. mevzu kapanır.
kötü olasılıkla da, max bu hafta sonu oynanacak maçlar ertelenir. önümüzdeki hafta içi ile tekrar oynatırlar. euro 2024 var nereye süresiz erteliyorlar.
4
halil umut meler'in tam olarak iyileştiği tarihte başlayacak olması isabetli olacak olan lige verilen ara.
15
1 haftalık masturbatif eylem ve söylemler için alınan kararın ardından eski tas eski hamam uygulamalara döneceğimiz futbolun dondurulmasına ilişkin karardır. çok tartışılan pozisyonlarda var kayıtlarını açıklamama, bari hata yapan hakemler ile ilgili şeffaf açıklamalar yapmama, pozisyonların değerlendirmesine ilişkin hakemlik camiasının yaklaşımını beyan etmeme gibi olaylar olduğu sürece, bir de para veya nüfuz ile her şeyi etkileyebilecegiji düşünen, hakemleri açıkça tehdit eden kişileri cezalandırmama durumu oldukça 1 haftadan sonra her şey unutulacak ve aynı noktaya döneceğiz. bizi var eli ile birlikte yine dograyacaklardır ve ses bile çıkarmamıza izin vermeyecekler. bu ülkede maalesef her kriz, her sorun birileri tarafından fırsat olarak değerlendiriliyor ve karsiligında ciddi bir fayda devsiriyor...
17
yeni tanrı'nin güç ve para olduğu bir dünyada öyle istenildiği kadar da süresiz olmayacak iştir.
28
türkiye'de olayların soğuma süresi çok hızlı. gündem çok hızlı değişebiliyor. sadece futbol gündemi bile bakın göreceksiniz bu hakem dövme olayını unutturacak. sonra tek eğlencesi futbol olan bir ülkede ne yapacaksınız, maç yok mu diyeceksiniz. müneccim olmaya bile gerek yok. 7 gün sonra maçlar başlayacaktır hafta içi fikstürüyle beraber.
hakem dövme olayının muhakkak bir yansıması da olacaktır. bu olaydan ali koç ve şürekası pek karlı çıkmaz. ama federasyon ve hakemler bu mağduriyeti istedikleri gibi davranma konusunda kullanacaktır.
43
19 aralık tarihinde liglerin tekrar başlayacağı duyurulmuş. demek ki her haftanın başında ligler süresiz erteleniyormuş da haberimiz yokmuş.
29
hakem camiasının aldığı boykot kararının tutarlılığı ölçüsünde devam etmesini istediğim durumdur.
umarım yalnızca hakemler değil, diğer tüm kurumlar için bu ara bir milat olur, bundan sonra herkes görevini daha adil ve hakkaniyetli bitti şekilde yapar. bu hakem tartışmaları, takım kayırma durumları, var rezaletleri de son bulur.
hoş lale orta mhk'sinin skandallarının jet hızıyla unutulduğu ortamda çok iyimserim değil mi?
16
sen bu kadar zamandır göstere göstere gelen, hakeme yapılan tehditleri engelleme, kendi mhk nı ve çöp olan, kulüp başkanlarına görüntüler yollayan hakemlerini temizleme, sonra da gel ligleri erteliyorum diyerek, güya zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalış. bu işin buralara gelmesindeki tek sorumlu federasyondur. şimdi ligleri erteleyip hem kulüpleri, hem futbolcular hem de biz taraftarları maddi ve manevi zarara uğratamaz. bu kararı yanlış buluyorum. tepki olarak maksimum 1 hafta erteleyebilirsin. sonra kaldığı yerden devam etmeli. federasyon da sorumlular kimlerse ona göre yaptırım uygulamalı, caydırıcı cezalar vermelidir. bu işin çözümü budur. yahu her sene bir olay çıkıyor, bizim maçlar erteleniyor kardeşim. olacak iş değil. takım tam havaya giriyor, hooop erteleme kararı çıkıyor. gerçekten çok kirli bir lig.
27
bir hafta neyse de süresiz ne demek. şu anda, fenerbahçe'ye yarayacak bir formül arandığına yemin edebilirim. playoff olur, başka şey olur...
2
yerinde bir karardır. ligler anca halil umut meler'in fiziki olarak iyileştiği zaman başlayacaktır diye bir açıklama daha yaparsa bence güzel olur.
20
liglerin allah korusun ülke geneli bir felaket olmadıkça süresiz ertelenmesi mümkün olmadığı için yine samimiyetsizlikler içeren bir erteleme olmuştur. arkadaş kimse sizden şov yaparcasına kararlar beklemiyor. nolacak şimdi, 1 hafta, en fazla 2 hafta erteleyip sonra tekrar başlatacaksınız. bu kararın alınmasında değil bu kararın uygulayıcılarındadır problem. bu saldırıya zemin hazırlayanlardan biri de bizzat kendileridir. o yüzden hakemlerin aldığı söylenen bu hafta maçlara çıkmama kararı sizinkinden çok daha samimi ve onurludur.
24
neden yapıldığını anlamlandıramadığım olay. devam eden bir tehlike mi söz konusu? diğer maçların oynanması mevcut halil umut meler olayıyla neden alakalı? hakemleri korumaksa sorun sahaya teknik ekip ve futbolcu dışında girişleri tamamen yasaklar, hakemlere de polis koruması ile eşlik edersin maçları oynatırsın. niye erteleniyor lig anlamıyorum.
42
yazı ile ertesi gün, 1 hafta süreceği açıklanan tırışkadan nameler dinletisi.